Teraz jestem uziemiony wizytami w szpitalu, ale mam zamiar nadrobić ten czas weekendami, więc jak spotkam gościa ze SWAT z Szarikiem, zagadam
Teraz jestem uziemiony wizytami w szpitalu, ale mam zamiar nadrobić ten czas weekendami, więc jak spotkam gościa ze SWAT z Szarikiem, zagadam
Jeśli nie wydarzy się nic nadzwyczajnego (tfu, tfu, odpukać !), to jutro o tej porze będę już w Sękowcu.
Aż do 30-go września.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Jedź koniecznie po swojego kota
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Skoro, Wielce Czcigodny, Honorowy, Pan Prezydent wydali taki ukaz - przeto ogłaszam Wszem i Wobec: Od 22 września do 4 października jestem w Bieszczadach. Co do miejsc zamieszkania, sprecyzowanych planów nie mam. Jak co roku, zdam się na łut szczęścia. W moim przypadku zawsze to działa. Napewno odwiedzę Ustrzyki Górne, Cisnę oraz Jawor. Cała reszta będzie kwestją przypadku.
Pozdrawiam
DUCHPRZESZŁOŚCI
Szczęściarze... a ja mam tylko 3 dni urlopu... będę próbować się wstrzelić w kolorki ... jeśli w ogóle w tym roku jesienny wypad dojdzie do skutku....
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Skoro tak, to też ostrzegam. Od 22 do 25 września jestem w Bieszczadach z 22 osobową gromadą. Oprócz tzw. bieszczadzkich klasyków zamierzamy nawiedzić Łopienkę. ;-)
Mój Ulubiony Panie Michale robisz wszystko aby nie doszło do tego wielkopomnego wydarzeania.
Nie spodziewaj się nalotu na Zacisze. Ostatnio polubiłam okolice Turnicy i Chwaniowa. Gdzieś tam będę czekała siedząc na pieńku ściętego drzewa.
Wczoraj byłam na terenie projektowanego parku. Grupa była zafascynowana. Nie mogliśmy chodzić, Goście byli bardzo poważnie chorzy. Z okien busu widzieli wspaniałą krainę,która ich zafascynowała swoim sielskim urokiem wsi z ich wspomnień. Wracaliśmy przez słynne serpentyny (dodałam do programu), trasa Tyrawa-Rakowa-Paszowa-Wańkowa miodzio.Można tylko z powodu osuwiska przyjechać osobowym samochodem lub małym busem.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki