15-21.05 baza w Cisnej, w planach m. in.: jeziorka Duszatyńskie, Sine Wiry-Łuh-Zawój-Jaworzec, Terka-Studenne-Tworylne-Krywe, reszta do uzgodnienia z sobą.
15-21.05 baza w Cisnej, w planach m. in.: jeziorka Duszatyńskie, Sine Wiry-Łuh-Zawój-Jaworzec, Terka-Studenne-Tworylne-Krywe, reszta do uzgodnienia z sobą.
2-3. 06.2015 przejazd rowerem Rzeszów-Ustrzyki, mam nadzieję Górne gdzie w Domu Rekolekcyjnym baza do pieszych wypadów na pobliskie "obowiązkowe" obiekty. Powrót do Przemyśla jeszcze nie ustaloną trasą około 8-9.06.2015, także jednośladem. Gdy więc zobaczycie mocno obładowanego sakwiarza, to mogę być ja![]()
Pomysł był taki żeby wracać właśnie doliną Strwiąża ale po stronie ukraińskiej, przekroczywszy granicę w Krościenku, a następnie w Medyce. Celem miały być Laszki Murowane.
Jednak w świetle tego co wyczytałem na forum, z rowerem na pierwszym przejściu będzie trudno...
Doliną Wiaru kiedyś była, więc w zarysie będzie tak: Ustrzyki Górne, Nasiczne, Czarna, Ustrzyki Dolne, Arłamów i Przemyśl.
Chyba powinienem zapytać o lekkie modyfikacje żeby coś ciekawego zobaczyć, a nie tylko połykać kilometry.
Co prawda nie Bieszczady, ale... bede z corka na bazie w Radocynie 10-17.07, jezeli ktos cos w okolicy... Zapraszam na wieczorne rozmowy przy niedzwiedziu.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Plan jest taki, tym razem pobyt od 10 czerwca w Biesach i mniej gór aczkolwiek wycieczka na wodospady i Dwernik kamień jest planowana ,a więcej pobytu nad Soliną -łódka i ryby, oraz kajak na zwiedzanie zalewu,baza w okolicach Teleśnicy,następnie tradycyjnie już Noc Kupały z przyjaciółmi w Polańczyku.....będzię się działo....![]()
Tak być nie może,bo tak być musi...
A nie będą przypadkiem jacyś forumowicze wędrować gdzieś w okolicach Iwonicza w ten weekend? :)
Jutro z rana lecę do Wetliny na symboliczne pożegnanie Olka Ostrowskiego.
04-08 sierpnia z noclegiem w Wetlinie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)