Wiem zdali mi relację w Zaciszu.
Szkoda, że nie było mi po drodze. Coś mi Iza wczoraj mówiła o Cisnej, ciągle przerywało nam rozmowy więc dziś zmieniłam grupę, pojechałam do Cisnej i kicha.
Wiem zdali mi relację w Zaciszu.
Szkoda, że nie było mi po drodze. Coś mi Iza wczoraj mówiła o Cisnej, ciągle przerywało nam rozmowy więc dziś zmieniłam grupę, pojechałam do Cisnej i kicha.
A dlaczego jedni spacerują po sopockim molo a drudzy wspinają sie w pocie czoła?Widać są różne gusta....!
WUKA
www.wukowiersze.pl
"Jeżeli pogoda się poprawi..."
Ja byłem w ten poniedziałek na Bukowym Berdzie(UG-Szeroki-Bukowe-Tarnawa).Totalny odlot,zdjęć brak(nie dało się wyciagnąć aparatu),cały dzień ulewa(deszcz,chwilami deszcz ze śniegiem)jakiej jeszcze w górach nie przeżyłem.Do tego potężny wiatr i ok.2 st.C. Nowe doświadczenie bieszczadzkie-było pięknie.
Jedzmy gówna, przecież miliony much nie mogą się mylić.
18 - 25 X 2008. 2 dni Pod Honem 3 Pod Rawkami reszta to się okaże ale najprawdobodobnie Muczne. to juz 8 wyjazd w tym roku:)
No to mam nadzieję, że pod Rawkami wypijemy razem herbatkę.
Hm musimy mieć znaki rozpoznawcze.
Była już na ten tamat dyskusja, ale nic z tego nie wyszło:
Forumowe naklejki, naszywki, koszulki, itp.
Lucyna, czy masz konkretną propozycję?
Na razie widzę tylko problem. Operujemy półśrodkami :)
Nie udały nam się te koszulki. Nie funkcjonuje lokal konatktowy (specjalnie trzy razy zmieniłam program aby być w Cisnej-grupy były w Siekierze słuchali koncertu Agnieszki Słowik Kwiatkowskiej i Grażyny, a ja jak ostania idiotka biegłam do Zacisza). Na razie najlepszym rozwiązaniem są rozmowy telefoniczne i gg (mój nr to 1136183). W ten sposób kontaktują się dobrze znajacy się Bieszczadnicy).
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki