No i oczywiście rosół z makaronem lub ziemniakami (pyrami)do wyboru. ☺
http://naskrajuparku.pl/ Nowa strona
Косово увек Српски
Hej, czy ktoś w weekend majowy wybiera się do Zatwarnicy?
Droga WUKO. Kto jak nie ty wiesz najlepiej, że słowo to potęga. Trzeba wiedzieć których słów używać i jakie nadać im znaczenie. To trudna sztuka , nie przeczę ale na forum publicznym słychać tyle wulgaryzmów, że chociaż FORUM niech będzie od nich wolne. Dla rzeczy pięknych, smacznych, szlachetnych warto się postarać.
To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy, nezachytiteľné sekundy – Karel Čapek
Witam :) Jeszcze kawał czasu ale jak obowiązek to obowiązek i chcę zgłosić wcześniej. W tym roku latem wybieram się w Bieszczady po 10 sierpnia, wybieram się samotnie
a nie lubię samotnie łazić po górach i dlatego zgłaszam że : najprawdopodobniej od 14. 08 do 20.08 jestem w Wetlinie lub w innej pobliskiej miejscowości i mam zamiar tak jak dawniej wyruszać z rana na szlaki a wracać na noc.
Pozdrawiam
Staszek
Od 5 czerwca do 20/21,okolice zatoki Teleśnickiej i włóczęga po wodach zalewu, między innymi w poszukiwaniu tratwy Giera,którą ponoć reaktywował,wędkowanie też przewidziane, oczywiscie śpiewy przy ognisku pa duszam..... i gdyby ktoś przypadkiem namierzył nad wodą ponton z imieniem Horpyna to będzie mój,wpadniemy na pewno do nie jakiego Andreja Kiryma zobaczyć Jego nową siedzibę i spróbować tradycyjnie rydza pod ukrainską horiłkę,a w górki ? Też się gdzieś pewnie skoczy na krótko ....kto to wie......już blisko ,coraz bliżej
![]()
Tak być nie może,bo tak być musi...
Od 15 do 18 czerwca w rejonie Czarnej będzie grasować banda w składzie: Młody, Rudy i Marcowy.
(przez lewe ramię) Tfu! Tfu! Tfu!![]()
Skasowany.powód: Baden-Baden.
"There is no such thing like too much snow" - Doug Coombs
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)