była też wersja uśmiechnięta
Długi
była też wersja uśmiechnięta
Długi
Jeśli jest taki obowiazek to zgłaszam,że jedziemy z córą 15-16 hm tyylko nie wiemy jeszcze gdzie i na jak długo prawdopodobnie jedziemy na dwa samochody bo i mój sąsiad zza wisły też jedzie
Wojtek legionowo
Dziś pojawilo się światełko w tunelu, że od 10 do 15 listopada wpadnę na kilka dni do ORW Bystre. Muszę przejść to czego nie udało mi się w lipcu, chcę sobie spacerkiem przejść z Bystrego do Smolnika przez Żebraka, wejść na Łopiennik i coś jeszcze w jakiś dzień zaliczę. Odwiedzę oficjalną "Forumową knajpkę", no i spędzę Święto Narodowe w Bieszczadach, może tak wypadnie że... flagę zatknę w Ten Dzień na Łopienniku :) Dawno na nim nie byłem, czas Go odwiedzić a i honorny to szczyt na Ten Dzień. Oby tytlko światełko w tunelu się powiększało i nie zgasło
Posłusznie melduję, iż za dwie godziny będę siedzieć w pociągu w Bieszczady.
A gdzie? Wetlińska, Caryńska, okolice Tarnicy, a dalej, któż to wie. Generalnie wędrownie. Do niedzieli.
Do zobaczenia może :)
madzia
W sobote Bieszczady docelowo Gorgany, Świdowiec kolo 15 powrót w Bieszczady.
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
W czwartek koło południa powinnam być już w Bieszczadach. Takie małe wędrowanie, krótkie, ale mam nadzieje treściwe. Od 2 do 5 października 2008r. Baza: Wetlina /chyba, że mnie gdzieś poniesie/
do zobaczenia
Aha, gdzieś w godzinach przedpołudniowych zacznę zmierzać do celu autostopem: uprasza się zatem o zabieranie machającej istoty w czerwono czarnej kurtce z granatowym plecakiem
pozdrawiam
Aleksandra
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Nie ma to jak się za wcześnie pochwalić. Żeby to coś wzięło.... Wryyyyyyyy
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Witam na Forum
Ponieważ ostatnio byłem w Bieszczadach 20 lat temu to przyszło tygodniowy wyjazd traktuję jak świeto...
A tak poważnie to jadę w czwartek 16 października z Warszawy do Ustrzyk G i mam miejsce w samochodzie, jeśli ktoś chce sie zabrać - zapraszam.
Pozdrawiam całe Forum, dzięki za dużo fajnych informacji.
Jan
509628718
Od 17 do 21 października Marcowe będą rezydować w Mucznem W menu m.in. wizyta "na końcu świata"
Aktualnie 2 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 2 gości)
Zakładki