Panie Partyzancie, melduję że zadanie wykonam. Jestem już na miejscu![]()
Panie Partyzancie, melduję że zadanie wykonam. Jestem już na miejscu![]()
Wojtek! Czekam na kolejne meldunki,mogą być w osobnym wątku. Pani ze sklepu w ostatnich latach też dużo przeszła. Czas podobno leczy rany a rozmowa z kimś życzliwym tylko pomaga.
Moje plany na Bieszczady to po 20.IX rykowisko, bez przywiązywania się do jednego miejsca, może w okolicach Wysokiego Działu.
I jeszcze jeden plan to zorganizowanie dla znajomych wycieczki w jesienne Bieszczady w dniach 23,24 i 25.X. Pomysł ryzykowny, rodzina mi odradza. Ma być około 20 dorosłych osób, akceptujących "moje" warunki. Jedna połonina, jedna Korbania, 2-3 cerkwie, jakaś dolina i koniecznie próbka bieszczadzkiego lasu z dala od uczęszczanych szlaków. Spanie? Posiłki? Biorę byka za rogi.
Danusia dziękuje i mówi że jeszcze żyje, ale partyzanta dawno nie widziała, po prostu nie wie o kogo chodzi. Mnie partyzancie trudno było wytłumaczyć, bo tok na prawdę znam tylko Twoją ksywkę :)
LUDZIE ! Polańczyk 28.08. do 18.09. sanatorium. No i co Wy na to ? Ha, ha, ha... :)
No to się spotkamy,ja TAM będę na turnusie rehabilitacyjnym od 16 .08 do końca sierpnia i może jeszcze kawałek jak wytrzymam te trudy ....![]()
Tak być nie może,bo tak być musi...
Wojtek! Dzięki za info. Może nie tylko pani Danusia nie wie, że ja to partyzant bo zna mnie dobrze. Możliwe, że wyobrażenie o człowieku ukształtowane tylko na podstawie wpisów może być mylne i powodować uprzedzenia, więc specjalnie się nie afiszuję.
zaraz jadę, zaraz jadę za... kilka godzin jadę, zaraz jadę
do zobaczenia w Duszatynie
Państwo dość silne, by Ci wszystko dać jest dość silne, by Ci wszystko odebrać
Będzie ktoś może w najbliższy weekend?
Pytam, bo mam w planie niedzielną wędrówkę i kilka pomysłów.![]()
Już jutro Tarnawa Niżna do 2. września :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki