Wyjeżdżasz w Bieszczady ? To bardzo dobrze, a nawet jeszcze lepiej.
Ale dlaczego o tym milczysz, nie pochwalisz się na Forum, którego jesteś przecież członkiem ?
Ostatnio wpłynęła do mnie, jako Prezydenta Forum, formalna skarga, iż uczestnicy Forum spotykają się w Bieszczadach ... zupełnie przypadkiem. Czyli że takich spotkań mogłoby być znacznie więcej.
Proponuję zatem, aby osoba wyjeżdżająca w Bieszczady informowała o tym na Naszym Forum - właśnie w tym wątku tematycznym, który niniejszym zakładam.
Niech taka osoba poda dzień przyjazdu, przybliżony okres pobytu oraz miejscowości, w których będzie ew. uchwytna.
Jeśli informację o tym zamieści nie później niż jakieś 10 - 7 dni przed wyjazdem, to zainteresowani znajomi z Forum, którzy również w tym czasie jadą w Bieszczady, zdążą się z nim skontaktować "na prv.", wymienić nr-y tel. kom., itp.
Oczywiście, jeśli ktoś z premedytacją tego nie uczyni, bo woli samotność, to należy tę postawę również uszanować.
Ale osoby bardziej towarzyskie mogłyby wykorzystać Nasze Forum także do bieszczadzkich spotkań niewirtualnych.
Proszę o podawanie w tym wątku jedynie konkretnych informacji, a nie kontestowanie samego ww. pomysłu. Jeśli komuś się on nie podoba, to niechaj zachowa to dla siebie, ew. założy odrębny wątek.
Dając przykład, zaczynam od siebie: będę przebywał w Sękowcu (mając tam bazę wypadową) w dn. 8 - 30 września br.
I dzięki temu, że nie trzymałem tego w tajemnicy, mam już zgłoszenia dwóch kolegów z Forum, z którymi się w tym czasie najprawdopodobniej spotkam. I nie przypuszczam, aby to miały być spotkania przy oranżadzie.
Zakładki