Witaj na forum :)
Jest wyremontowana, przejedziesz bez problemów. Nie wiem jak wygląda droga Liszna-Roztoki G., ale teraz pewnie droga UG - Wołosate wygląda lepiej.
Witaj na forum :)
Jest wyremontowana, przejedziesz bez problemów. Nie wiem jak wygląda droga Liszna-Roztoki G., ale teraz pewnie droga UG - Wołosate wygląda lepiej.
Autostrada nie droga piękna gładka i cudownaGorzej jeżeli chodzi o dojazd do Mucznego i chyba największa porażka to droga z Polany do Lutowisk a jak będziesz jechał w okolicach Otrytu to obecnie zamknięta jest część drogi między Polaną a Czarną .
Pozdrawiam Satyr
Droga Liszna-Roztoki Grn jest w porównani z jeszcze innymi drogami drogą niezgorszą:) Czyli używając jej jako punktu odniesienia, droga do Wołosatego jest nieprzyzwoitą orgią gładkości:) p.s. Pozwolę sobie przestrzec przed drogą przez Pohary. Po ostatnich deszczach od str Seredniego nabrała bieszczadzkiej wyrazistosci. Czyli po utracie drogi przez Buk znów mam trase typu "k...a! Już nigdy więcej" jakoś mnie to bawi:D
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)