No cóż Facio gustuje we wczasowaniu, nie chaszczowaniu. Woli bażanta od kurczaka, czy pasztetu i zamiast gitary przy ognisku woli ściągnąć jakąś piosnkę z internetu.
O gustach się nie dyskutuje.
W końcu, jeśli właściciele pensjonatu zapewniają, że mają coś w ofercie, czego nie mają, to ... wtopa
Pozdrawiam:)
Eee ale ja kpiłam sobie z Bieszczadnika, a nie z Wczasowicza
![]()
Spokojnie Faciu
Nie jesteś jedynym, co robotę na urlop czasem zabiera
Zawsze to lepiej pojechać na urlop i jednocześnie trochę pracować, niż pracować i na urlop nie pojechać
Pozdrawiam:)
może za jakiś czas będzie wszędzie....
...Rozmówcy "Dziennika" postulują inwestycję w technologię WiMAX, czyli sieć szerokopasmowego radiowego dostępu do internetu. Wymagałoby to budowy sieci masztów z antenami, podobnie jak ma się to w przypadku telefonii komórkowej. Przymierza się już do tego województwo podkarpackie, gdzie koszt przedsięwzięcia oszacowano na 100 milionów złotych. A ze względu na górzysty teren, masztów potrzeba tam więcej, niż na nizinach.
Sygnał z masztów odbiera się za pomocą tzw. terminali abonenckich, które kosztują ok. 1000 złotych. Ale jeden taki terminal może obsłużyć całą gminę...
http://wiadomosci.onet.pl/1820343,18,item.html.onet-ad-main2-box { display: none }
Mam internet orange w laptopie i będąc w bieszczadach korzystam z niego bardzo często nie mam żadnych problemów z łącznością.
Jeszcze tak niedawno korzystałem z wi-fi,i też nie było problemu
Wojtek legionowo
Willa Neva w Ustrzykach Dolnych :) na każdym piętrze oddzielna sieć, pokoje rewelacja , śniadanko pyszne i WIFI :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)