Na jednym forum znacznie mniejszym od tego znalazłem pytanie co wziąć ze sobą wracając z Bieszczadów. Ludzie polecali miody, bo jest duży wybór i naturalne. Co Wy polecacie?
Na jednym forum znacznie mniejszym od tego znalazłem pytanie co wziąć ze sobą wracając z Bieszczadów. Ludzie polecali miody, bo jest duży wybór i naturalne. Co Wy polecacie?
Dzięki! Gdyby jeszcze coś było warte zabrania w drodze powrotnej to piszcie. Najlepiej z informacją gdzie można dany produkt nabyć. W Bieszczadach komunikacja nie jest najlepsza, więc nie wszędzie dotrę.
szczerze mowiąc, patrząc na tytuł topicu również pomyslalem o słynnym 'kulawym misiu'
w cisnej, w 'twoim sklepie' 5,65, na przeciwko w pierwszym sklepie od strony barów/wetliny 5,20 w pozostałych sklepach nie mają
Ja jeszcze w tejże Cisnej kupuję kiełbasę wiejską. Prawdziwa kiełbasa, a nie substytut fosforanowo-białkowy
Pozdrawiam
Tomek B.
A ja zawsze zabieram ze sobą sery kupione u górala pomiędzy Wetliną a Cisną, polecam ser ala feta palce lizać.
pozdrawiam
Marek
Na parkingu obok targu, za domem handlowym "Halicz" w Ustrzykach Dolnych można nabyć ukraińskie piwo, wódkę, słodycze a nawet benzynę. Trzeba wjechać i chwilę zaczekać, powinien ktoś się pojawić i spytać co potrzeba :)
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki