Pokaż wyniki od 1 do 10 z 34

Wątek: Czy dojade?

Mieszany widok

Korespondent Roku 2009 Awatar Recon
    Na forum od
    02.2008

Domyślnie Odp: Czy dojade?

W tamtym roku zaliczyłem przejście na nogach od Smolnika i praktycznie od miejsca gdzie kończy sie asfalt (w Smolniku) to zaczyna się droga surviwalowa. Podziwiałem mijające mnie polonezy lub maluchy, ale jechali nimi miejscowi i chyba intuicyjnie namierzali koleiny i dziury. Dochodzą jeszcze brody, których głębokość i wartkość zależy od opadów. W tamtym roku, po ulewach, były nie do przejechania! Jak już miałbym wybierać to jednak zdecydowałbym się na tę z Komańczy. W tym roku dojechalem tam samochodem jako pasażer ale kierowca jechał powoli i uniknął wjechania w co kolwiek. Zresztą wolną jazdę wymuszają warunki drogowe na tym odcinku. Przy okazji pozdrawiam kierowcę tego auta. :)
    Pozdrawiam :)
    -----------------
    benevole lector

https://twitter.com/Zbyszek_Recon

Domyślnie Odp: Czy dojade?

Wybieram się jutro w Bieszczady i mam kilka pytań na które prosiłbym dobre duszyczki o odpowiedzi:)
    Jutro wybieram się z Rzeszowa po 17 i nie mam zabardzo wyboru bo autobus jedzie tylko do Ustrzyk Dolnych (przyjazd 20:40) więc moge jechać tam albo wysiąść w Lesku (g.20:00) . Chciałbym zrobic oto takie traski:
    - w sobote Wetlina-Dział-Mała Rawka-Wielka Rawka-Krzemieniec-Ustrzyki Górne
    -w niedziele (w zależności od kursowania busów i autobusów z ustrzyk gornych)
    A. Ustrzyki Górne-wschodni grzbiet Połoniny Caryńskiej-studenckie schronisko Koliba na przełęcz Przysłup Caryński-Bereżki
    B. Wołosate-przełęcz Sidło-Tarnica-Ustrzyki Górne

I teraz mam kilka pytań:

1. Czy istnieje jakieś połączenie (z przesiadką) albo cokolwiek aby się dostać z Ustrzyk Dolnych w sobote rano (albo w piątek wieczorem po 20:40) do Wetliny? Czy lepiej będzie się dostać z Leska w sobote rano (albo w piątek po 20:00) ?
    2. Czy w Ustrzykach Dolnych można znaleźć tanio nocleg w turystycznych warunkach po dobrej cenie? Jeśli tak to co proponujecie?
    3. Czy w niedziele można dostać się do Wołosatego z Ustrzyk Gornych?

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)