Tak, szczególnie troska o wątek jest widoczna w historia Bieszczadów i nie tylko. Przeważa nie tylko.
Tak, szczególnie troska o wątek jest widoczna w historia Bieszczadów i nie tylko. Przeważa nie tylko.
Znalazłem chwile i przejrzałem wątek "Historia Bieszczadów..." oraz Bibliografię - więc żeby nie zostawić zarzutów w próżni a wątpliwości bywały już wcześniej, powiem tak:
Jeśli chodzi o ten post to "nie wiem" w jakim celu został napisany, ale żadne zmiany nie nastąpiły, nie usunięto żadnych postów a postów nie na temat i innych takich akurat najwięcej wywaliłem ja. Ostatnio nic nie było czyszczone... Temat zamknięty.
Dział "Dyskusje o Bieszczadach" jest w zasadzie w większości sam w sobie historią Bieszczadów. Wątek "Historia Bieszczadów i nie tylko" jako luźny wątek w tym dziale akurat pasuje. Jest to wątek o wszystkim i o niczym - po jego rozdzieleniu powstało by z 30 nowych tematów w których nic by się nie działo.
W 1/4 składa się z linków, które niby są na temat, ale na przyszłość dla szukających czy czytających są nieprzydatne. Nie będą również widziane przez wyszukiwarkę. Na przyszłość prośba o wstawianie linków albo z krótkim opisem albo z odpowiednim anchor text, np, zamiast:
http://tekstowisko.com/kriszu/56109.html
dać:
Wołyń/Galicja Wsch. - sierpień 1943, D. Bagiński
Niech jest jeden taki watek w tym dziale, przynajmniej pozostałe tematy są w miarę ok.
I na koniec:
nie Piotr jest od sprzątania na tym forum, tylko
http://forum.bieszczady.info.pl/showgroups.php
Ostatnio edytowane przez Piotr ; 06-09-2008 o 15:15
Niech będzie że ja wypiłem - mnie wsio rawno :) Na przyszłość pamiętaj tylko że mam wgląd we wszystkie usunięte wątki i posty, gdyż nie są usuwane fizycznie z serwera.
Jeśli chodzi o "Historię Bieszczadów" - jeśli są jakieś konkretne propozycje jak to ma wyglądać (Historia Bieszczadów w jednym wątku) to nie widzę problemu - zgłaszać (tu) i będziemy działać,choć tam jest i o Związku Radzieckim i Piastach, UPA i garnkach, II wojnie, itp.
Co tam Lucynko popijasz, to ja nie wiem, ale vm na nic nie cierpi, no może poza zakwasami dzisiaj.
Ktoś mi zasugerował, że, jakiś mój tekst zginął, Ty zasugerowałaś porządki w temacie, a ja to podchwyciłem.
Właściwy temat odnalazłem, a w nim "zagubiony tekst", więc wsio OK.
Powtarzam - żadnych niechcianych porządków z moimi wypowiedziami nie było.
Co zresztą napisałem wcześniej. Ale może trza po dwa razy.
Więc jeszcze raz:
Sorry Piotrze za zamieszanie i chwilowe stworzenie atmosfery spisku, czy cenzury.
Wszytko jest w należytym porządku.
To tylko "ślepota"...może czasem i "głupota".
Pozdrawiam:)
Żaden problem, zwłaszcza że to bardziej przekomarzanki, niż poważne sprawy - tak sądzę. Nie ma obecnie technicznej możliwości aby jakiś moderator usunął post/posty i nie pozostał po nich stosowny komunikat o usunięciu. Sami chcieliśmy aby admin to włączył, gdyż przedtem pojawiały się właśnie insynuacje o znikających postach a kiedyś ta funkcja była wyłączona. Teraz problem z głowy.
Być może Lucyna ma rację. Ponieważ jednak wydźwięk pierwszego posta w tej materii w zamierzeniu był inny - niech się admin teraz jak chce to tłumaczy, skoro Lucyna go wkopała, w jakim celu usuwa jej posty na innych zasadach niż pozostałych - bo tylko on mógłby to zrobić. To już natomiast nie jest mój problem.
Nie, prosiłam Admina aby w tych wątkach na ktorych mi zależy tj w bibliografii sprzątał ktoś inny. Nie Piotr. I ktoś inny posprzątał. Wywalajac także część moich postów. Za co mu dziękuję.
Panie moderatorze nie zarzucaj mi kłamstwa. Przeginasz
PS.
W Wątku o literaturze poświęconej UPA została usunnięta i bardzo dobrze, że usunięta wymiana zdań pomiędzy VM, a mną. Niezbyt ładna z mojej strony.
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 06-09-2008 o 21:43
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)