dzięki serdeczne za pomoc:) pewnie jeszcze sie odezwe jak sie troche poorienutuje.
dzięki serdeczne za pomoc:) pewnie jeszcze sie odezwe jak sie troche poorienutuje.
jadę jednak do Przemyśla i stamtąd do Ustrzyk Dolnych. A nie wiecie może czy z dolnych do gornych sa taraz jakies polaczenia? najlepiej sob. wieczorem alkbo jakos w ndz. dzieki serdeczne
tu znajdziesz wszystkie połączenia:
http://www.pks.bieszczady.pl/USTRZYKI%20DOLNE,%20D.html
dzieki :)
Hej Ktosiu
A kiedy chcesz jechac w te Bieszczady?szukam chetnych od 18 wrzesnia mniej wiecej.Moze masz ochote dolaczyc.Im nas wiecej tym weselej.
Podaje maila,pstv@go2.pl
Jakbys miala ochote to pisz.
Pozdrawiam Karolina
Ostrzegam mniej doświadczonych i tych mniej wytrenowanych w chodzeniu po górach przed trasą Wołosate-Halicz-Tarnica-Wołosate.Trasa równie piękna / jeśli nie najpiękniejsza w całych Bieszczadach / jak i trudna.To z tego szlaku wiosną GOPR ewakułował całą szkolną wycieczkę łącznie z jej opiekunami.
Pozdrawiam życząc ciepłego bieszczadzkiego września.
Nie tyle trudna, co ...kilkugodzinna, a w sytuacji trudniejszych warunków pogodowych dla niektórych mozolna.
Niebezpiecznych miejsc tam nie ma, nie ma też i co straszyć
W zimowych warunkach, jak np. wypad warszawskich licealistów w początkach lutego to inna historia.
A wiosną...co to była za akcja, bo nie pamiętam?
Pozdrawiam:)
Zdublowałem, proszę usunąć, dziękuję:)
Witam wszystkich. W dniach 17-21 września jadę z osobami mało znającymi Bieszczad. Ja w sumie też nie czuję się ekspertem, dlatego piszęMam plan, żeby trochę poznali prawdziwą przygodę i troszkę ich "przeciągnąć" po Otrycie, dolinie Sanu, Łopience, może Rabe. Krótko mówiąc: noclegi w terenie pod wiatami, lub w ambonach i tego rodzaju "lokalach"
. Nie mam jednak wiedzy, czy w rejonie Otrytu są takie miejscówki i jaki jest ich stan. Czy w Tworylnem jest jakiś dach nad głową? Czy w Łopience nadal rezyduje "Niedźwiedź"? Zdaję sobie sprawę, że jest to niezbyt legalne ale cóż...bez ryzyka nie ma zabawy
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki