Postanowiłem się zmierzyć z tematem. Przeskanowałem w głowie kilka miejsc. Może to nie magiczne miejsce, bo cóż to jest magia?... każdy ją inaczej postrzega!
Podpowiadam ORW Bystre http://orwbystre.com
Sala (trochę ma z lat 70-80 ubiegłego wieku, ale może to i plus) na 130 osób jest, ładny taras (na kilka stołów) z widokiem na góry i dolinkę, spanie dla gości w różnych wariantach nawet domki a i w pobliżu też jest spanie w Wisanie, altanka na kameralne potańczenie, grill, ognisko itp. Można wynająć wozy (z końmi) na przejechanie się po fajnej okolicy (wiem, bo całą okolicę z buta przeszedłem: polecam jedną fajną trasę). Nie mają zbyt drogo. A i bardzo blisko(!) są atrakcje przyrodnicze, a i leśniczy (sorki leśniczy, że podprowadzam) blisko (może też coś Wam wymyśli). Radzę poczytać, popatrzeć na zdjęcia, zadzwonić i pogadać. Byłem tam kilka razy i nie mam złego słowa na ten ośrodek. Pozdrawiam :)

) blisko (może też coś Wam wymyśli). Radzę poczytać, popatrzeć na zdjęcia, zadzwonić i pogadać. Byłem tam kilka razy i nie mam złego słowa na ten ośrodek. Pozdrawiam :)
Odpowiedz z cytatem