Hej powodzenia z szukaniem, to ja zaczelam ten post pare latek temu i my juz jestesmy po. Znalezlismy miejsce ale niestety z doswiadczenia Ci go nie polecam. Chcialam tylko doardzic abys szukala miejsc ktore juz kiedys organizawaly podobne przyjecia. My niestety bardzo sie zawiedlismy, bo chociaz otoczenie bylo przepiekne to osoby organizujace nie potrafily zapanowac nad przyjeciem dla 50 osob - i mielismy zimne jedzonko i bardzo cienka obsluge i wogole wiele wpadek. Piekne widoki tego nie wynagrodzily a dopiero teraz wiem, ze juz poszlabym na kompromis i wybrala cos z mniejszym klimatem i mniejszym stresem.
Pamietam, ze przy wyjezdzie z cisnej w strone wetliny byl jakis osrodek - taki wiekszy. Mysmy tego nie wybrali bo chcielismy bardziej domowo - chociaz teraz bym wolala oddac inicjatywe organizowania wesela takim wlasnie osrodkom.
Slub bralismy w przepieknym malutkim drewnianym kosciolku w Wetlinie. Udzielal nam go Ojciec ktory tam mieszka i byl naprawde wyjatkowy - wszystko super ulatwial chociaz kompletnie go nie znalismy.
Mielismy tez bryczke - taka bardzo prosta, bieszczadzka - przyjechal nia pan z Cisnej, bardzo fajne i nie drogo. Polecam
Powodzenia jeszcze raz ze znalezieniem miejsca - wiem jak jest to trudne
Ela

Odpowiedz z cytatem