To dowód na to, że wykonali kawał dobrej roboty...
...zamiast przepisowych 100% ośrodek badajacy opinię gratisowo wykonał 13% normy więcej.
Być może badano również środowisko sejmowe - może niektórzy na dwie ręce głosowali ;-)
To dowód na to, że wykonali kawał dobrej roboty...
...zamiast przepisowych 100% ośrodek badajacy opinię gratisowo wykonał 13% normy więcej.
Być może badano również środowisko sejmowe - może niektórzy na dwie ręce głosowali ;-)
Marcin
Założę nowy wątek ale później. Dziś pracuję w ośrodku.
Siema Michal niezly debiucik. Troche mi to zalatuje wykladem postkomunistycznego lesnika na jednej z wielu polskich uczelni. Prezentujesz typowa postawe pro ja cie rozumiem. Potraktuje cie ulgowo bo jestes swiadomy inaczej ale nie nazywaj mnie glupcem bo ja w przeciwienstwie do ciebie nie czytuje o lesie tylko po nim chodze.
OK, coby pogodzić piszących tu, Bieszczady wytną w pień w ciągu roku i OK, pogódźmy się z tym, a jak będzie za lat 20 -30- 40 ? obaczymy, albo i nie
.
Pozdro.
Pozdro Chris juz kiedys powiedzialem ze przyroda zawsze sie pozbiera... po gatunku ludzkim tez. Nie twierdze ze bieszczadzkie lasy wytna w pien w ciagu roku... zucilem takie haslo po to aby zdobyc pewien oddzwiek i uwage. Temu ze bieszczadzkie lasy wygladaja szpetniej niz 30 lat temu nikt nie zaprzeczy. Co bedzie za 20 lat... pewnie bieszczadzkie krzaki ktore za kolejne 50 lat znow beda pieknym lasem i co z tego...?...Nic. Czlowiek na tej planecie robi kolo dupy glownie sobie samemu i swoim dzieciom
Pozdro, czternastak, jednak chyba te laski, znaczy,, lasy wyglądają lepiej, niż u naszych Przyjaciół, Słowacyi, Uhraińcew , no powiedz, ze trochę lepiej , pliss :)
no wiem,że tną, alee ... jakeśmy ludzikami, to tnymy te lasy ... napisz, czym opalaszchałupę
![]()
Witaj Chris :)
Masz racje...większość z ludzi...to ludziki :)
Zauważ ,że robimy nie to co musimy ...ale najczęściej to co nam przynosi zadowolenie.
To co jest dobre ale pracochłonne....ma problemy żeby powstać.
Pozdrawiam
..w związku z tym, że i tak wytną i tak, (jak to Chris przewdział) proponuję żeby każdy uczestnik KIMBu przywiózł ze sobą sadzonkę, i posadził z tej okazji drzewo... Może za 40 lat to będą jedyne drzewa w okolicy, bo przecież Internetowi Miłośnicy zadbają o nie... klikając w jakiś promocyjny link.. czy cuś... a w piecach będzie się palić wtedy jedynie węglem z kopalni odkrywkowych, bo jak już nie ma co wycinać, to przecież można rozorać...
Ostatnio edytowane przez trzykropkiinicwiecej ; 20-01-2009 o 12:12 Powód: literówka
i co jeszcze?może każdy uczestnik kimbu ma począć syna?
no tak hurtem skoro drzewo to i syn
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Jol Chris lubie twoj styl.
Masz racje ze u nas lepiej..... lubie tez zapach przecieranej jodelki (robilem troche w ciesielce) ale nie cierpie przedzierania sie przez chaszcze tak wiec trzeba wypracowac kompromis albo kicha.
Opalam chalpe roznie: bywa ze krzakami , bywa ze oczyszcze linie energet na dzialce a bywa ze nie istniejacym drewnem takim drewnem ktore na papierze stoi ze jest gdzies tam a gnije w lesie bo za drogi koszt zwozki.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)