Wiedziałem że się ktoś się przyczepi do ortografii, jeszcze raz sorry za to dodam że będzie pewnie tego więcej.Wyczuwam u Henka też zbawienną ironię co zapewne oznacza że poruszam sprawę powszechnie znaną. Reconowi odpowiem tak racjonalna polityka w Polsce ha ha.Polityka służb leśnych w latach 60-70-tych doprowadziła do stanu obecnego a mogła być Alaska.Zobaczycie do czego doprowadzi obecna polityka. Za 10 lat nie będzie czego ciąć.Mówię wam sami robotnicy leśni to wiedzą już teraz tną w takich miejscach że się w pale nie mieści po stromiznach lecą buki z których na tartaku są same odpady i sęki. Śpieszą się aby wszystko dorżnąć zanim wejdzie unia bo wtedy niewiadomka. Dlatego przetargi wygrywają ci co zaniżą koszta robocizny robotę odwalają byle jak np; nielegalna zrywka korytami potoków to tu normalka potem zamulają się. ujęcia wody pitnej dla wsi mówię wam błędne koło. Kto bywa w Bieszczadach musi to widzieć tylko okłamuje sam siebie a ten kto zarzuca mi kłamstwo nie wie co mówi ja nie kłamię kto twierdzi inaczej ...solówa sorry ale nerwy mi puszczają jak poruszam ten temat A PISZĘ OD SERCA NA WSKROŚ BIESZCZADZKIEGO