Pokaż wyniki od 1 do 10 z 307

Wątek: Bieszczady wytną w pień

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Bieszczady wytną w pień

Obyś chris miał rację. Takitam zrozumiesz zarzut za parę lat chyba że dalej będziesz twierdził że tak miało być i idzie zgodnie z planem. Tytuł jest trafny z tym że wybiega w przyszłość którą to przyszłość można zmienić. Nic nie mam do wycinki nie lubię tylko jak ktoś mi w obejściu bordel robi. Traktuje okoliczne lasy jak moje i wasze też a nie tylko leśnych. Oni natomiast (nie wszyscy) panoszą się że hej. Gdzie nie spojrzeć zakaz wstępu zrąb a żeby było śmieszniej obok zakaz wstępu ostoja zwierzyny .Chcę iść w Otryt w jodły...idę nad Dwerniczek.. a tam zamiast zwartego drzewostanu niedobitki. Inny prtzykład z kręgu leśnych: żali się jeden drugiemu że jak ma wyrobić tyle to a tyle jodły z danego obszaru jak tam od paru ładnych lat nie ma jodeł... to jest autentyk... i powieddzcie mi że to nie jest bordel.

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Domyślnie Odp: Bieszczady wytną w pień

Nic nie twierdzę, bo w zasadzie nie mam wiele do powiedzenia, jak większość pośledniaczków. Drzewostany, czy ktoś chce, czy nie - ulegają ciągłej przemianie ( popatrz na olszę - wysycha ). Jodłę wypiera buk. Nic tu nie pomogą sztuczne zalesienia, ogrodzenia i tak dalej. Poza tym zwierzyna zgryza wierzchołki i nie tylko, a jakieś tam środki zapobiegawcze, to pic na siusiu.
    Świerczyny w wieku 70 lat wyglądają, jak starcy - opieńka itp.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)