Pokaż wyniki od 1 do 10 z 307

Wątek: Bieszczady wytną w pień

Mieszany widok

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Bieszczady wytną w pień

Cytat Zamieszczone przez czternastak Zobacz posta
    ............................ZAKAZ WSTEPU SCINKA DRZEW...................................

Zeby mnie tak nie lubieli znowu potruje i pomace. Tak sie wszyscy zachwycaja nowa sciezka szlakiem na Dwernik Kamien.
    Ja bym raczej powiedzial ta paskudna stokowka fragmetujaca bieszczadzka puszcze. Coz mozecie uwazac inaczej wasze prawo bo ja bym polowe z istniejacych stokowek polikwidowal.
    Tylko ze ten piekny szlak poszedl tam po to aby spustoszyc buczki i resztki jodelki a nie aby niesc szlachetne stopy turysty.
    To takie moje rozwazania z dystansu czas pokaze oj pokaze
    ....................ZAKAZ WSTEPU OSTOJA ZWIERZYNY.................................
    Czternastaku proszę nie potraktuj tego jako napaśći.Zrzuć na karb mojego złego wychowania i babskiej ciekawości. Od pewnego czasu ptaszki w Bieszczadach ćwierkają iż punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Te wredne dziobaki mówią, że gdy układy kończą się, przychodzi niekorzystne nowe, właściciele tartaków zmieniają się w ekologów. Li prawda to?

Literat Roku 2013

Awatar trzykropkiinicwiecej
    Na forum od
    04.2007
    Rodem z
    Nigdziebądź nad Osławą

Domyślnie Odp: Bieszczady wytną w pień

.i tu się zgodzę z onym "mąceniem" Czternastaka...jako haszczujący jestem za tym, żeby i nawet więcej niż połowę... firmy zajmujące się zrywką to największy szkodnik dewastujący nasze lasy, już nie tylko chodzi o stokówki, ale i o ilośc śmieci jakie się pałętaja w okolicach gdzie ostatnio grasowali... a Dwernik?... niektórym cyklistom się podoba...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)