Pokaż wyniki od 1 do 10 z 307

Wątek: Bieszczady wytną w pień

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Bieszczady wytną w pień

Nie Lucyno ja raczej pisze prawde co teraz robie to juz gdzies na tym forum powiedzialem czyszcze kible na zachodzie.
    Jedno chcialbym zweryfikowac bo zaniepokoil mnie Piotr.
    Doszly mnie sluchy juz latam ze powstaje jakas nowa stokowka w dol. Hylatego. Zekomo prowadzi z okolic wypalu pod szczyt Dwernika Kamienia.
    Jakis czas temu mialem wrazenie ze kilka osob (nie pamietam kto) w superlatywach wypowiadalo sie o nowym szlaku czy tez sciezce na Dwernik Kamien powiazalem fakty no i masz babo placek. Jesli nie ma tego szlaku prosze niech mnie ktos wyprowadzi z bledu.

Bieszczadnik Awatar Piotr
    Na forum od
    09.2002

Domyślnie Odp: Bieszczady wytną w pień

Cytat Zamieszczone przez czternastak Zobacz posta
    Jakis czas temu mialem wrazenie ze kilka osob (nie pamietam kto) w superlatywach wypowiadalo sie o nowym szlaku czy tez sciezce na Dwernik Kamien powiazalem fakty no i masz babo placek. Jesli nie ma tego szlaku prosze niech mnie ktos wyprowadzi z bledu.
    Nowa ścieżka przyrodnicza powstała, w tym roku oddana - z Zatwarnicy przez wodospad na szczyt Dwernika. Czyli łącznie na D-K biegną na dzień dzisiejszy 3 ścieżki z tym że dwie się pokrywają.
    Piotr
    Twoje Bieszczady - przewodnik po regionie
    Komańcza i okolice - serwis turystyczny

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)