Cytat Zamieszczone przez Marcowy Zobacz posta
Nie wiem nic o warunkach noclegu i zachowaniu gospodarzy, ale wiem, że Xenio w mgnieniu oka wyprodukował na forum 6 nic nie wnoszących postów, dzięki czemu spełnił warunki regulaminu podforum i mógł zamieścić tę opinię.

Osobiście nie wierzę, by był to przypadek, przez co mocno wątpię w czyste intencje autora i prawdziwość opisu. I nie pozdrawiam.

Masz częsciowo rację , zarejetrowałem się specjalnie na forum po to żeby opisać owy przypadek, musiałem spełnić wymogi regulaminu wieć napisałem te 5 postów , nie piszę tego celowo , są to moje i mojej dziewczyny odczucia i FAKTY po przebytej tam nocy i utarczkach słownych z właścicelką.

Post został napisany po to żeby taka osoba jak ty mogła zaoszczędzić 250 zł lub być może i wiecej wybierajac sie tam na dłużej.

A jeżeli ciężko jest Ci uwierzyc w to co pisze "opisuje" zawsze możesz tego doświadczyć na własnej skórze , możesz zaryrykować swoją kasę, jeżeli chcesz podam Ci dokładne namiary na domek, wystarczy tam podjechać i nie wchodzić nawet do środka, wtedy napewno stwierdzisz że mój post jest w 100% prawdziwy.

Jeżeli mogę jakoś jeszcze rowzwiać wasze wątpliwopści , proszę pisać nawet privy, ale wolałbym na forum żeby kazdy widział,

A może ktoś się podzieli jeszcze odczuciami z tego domku??
Może ktoś tam jeszcze był ??

Pozdrawiam

xenio