Wierz mi na słowo to zły pomysł. Nie sprawdzi się w praktyce. Wywoła bieszczadzkie piekiełko. Za pomocą tego forum jesteśmy w stanie wypromować każdy obiekt. Wiem o tym z doświadczenia. Rzuciłam kilka ciepłych słów o www.rajskigosciniec.pl, a po kilku dniach dotawałam sms i telefony z podziękowaniami od Was, (mam nadzieję, że Goście pozostali wśród nas dalej). Podobnie było z Tarnawą. Od razu zwiekszył się ruch turystyczny. Sądę, że podobana sytuacja jest gdy ganimy. O tym wiedzą gestorzy. Pamiętaj o tym, że my Polacy mamy specyficzny charakter. Nie modlimy się o to aby mieć tę przysłowiową krowę ale błagomy o to aby krowa sąsiadowi zdechła. Nie ma nic prostszego aby zarejestrować się na forum i napisać jakiś nieciekawy post oskarżający kogoś o niegodziwości. Ostatnio mamy z tym do czynienia. Może nie w wątku hotelarskim ale innym. Ktoś kogo nie ma fizycznie w Bieszczadach opisuje to co się u nas rzekomo dzieje. Sprawdziłam, nie mam wątpliwości. Poza tym takie sytuacje zdarzyły się wielokrotnie. Sama prosiłam aby były pewne bariery blokujace pisanie postów w wątku o noclegach. Miałam ku temu mocne podstawy.

Odpowiedz z cytatem