WYRUSZAM 03.11.2008r W BIESZCZADY NA 12 MIESIĘCY!!!! KTO BĘDZIE ODWAżNY I WEŹMIE UDZIAŁ W MOJEJ WYPRAWIE!!? CZEKAM NA CHĘTNYCH PRZYGODY AROON01@VP.PLZAPRASZAM
WYRUSZAM 03.11.2008r W BIESZCZADY NA 12 MIESIĘCY!!!! KTO BĘDZIE ODWAżNY I WEŹMIE UDZIAŁ W MOJEJ WYPRAWIE!!? CZEKAM NA CHĘTNYCH PRZYGODY AROON01@VP.PLZAPRASZAM
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 09-10-2008 o 21:57 Powód: ortografia...
Hej:)
A czemu tylko dla odważnych?:O Planujecie jakieś hece na szlaku?:P Może będziecie tropic jedną miśkę?A może zamierzacie spędzić więcej niż tydzień w schronisku zwanym Kremenaros?
No ciekaw jestem...
Pozdrawiam,
Derty
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
majac rowny rok wolnego zal by mi calosc spedzic w bieszczadach. Miesiac by wystarczyl! a potem na ukrainea lato na syberii!!
"ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "
na wiecznych wagarach od życia...
Napisz coś więcej...
"niech będą błogosławione wszystkie drogi proste, krzywe, dookolne…"
http://takiewedrowanie.blogspot.com/
Dokładnie - potrzeba więcej informacji. Bo na razie brzmi to dość tajemniczo...![]()
Mogę towarzyszyć od 2 do 4 listopada, wtedy będę w UG. Na pozostały okres nieststy nie ma wolnego.
pozdrawiam
Marek
Może chodzi o jedno z ... sanatoriów .... w jakimś ZK Łupków, czy Uherce![]()
jej!
przez rok to Karpaty cale można w każdą ze stron świata przemierzyć, z 5 razy chyba, i coś jeszcze dodać.. całą wschodnią Europę, oj..
w Bieszczadach samych to chyba każde drzewo poznać, każdy kamień..
Bieszczady piękne, ale nie jedyne przeca.
zazdroszczę troszkę czasu wolnego, ech.. bo to nie dla odważnych, tylko dla cierpliwych
pozdrawiam.
życie jest tym, czym uczynią je twoje myśli..
gg 5450026
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki