Taa ze sprawozdania z działąlności Komitetu Powitalnego wątek zaczyna się przemieniać za przeproszeniem w wątek o d.....e.:)
Taa ze sprawozdania z działąlności Komitetu Powitalnego wątek zaczyna się przemieniać za przeproszeniem w wątek o d.....e.:)
Moje są góry, górki i góreczki:)
Jeżeli Rob zabiera głos to jest naprawdę źle. A co poplotkuję sobie trochę o Nim. Bardzo małomówny, spokojny takim wewnętrznym, poukładanym spokojem, raczej stoik, na pierwszy rzut oka sportowiec. Wspaniały Kompan połazęgowisk. Ma taki ''wewnętrzny'' widoczny w oczach uśmiech.
@ Krysia
Gdy na ostatnim połazęgowisku Joorg opowiadał mi o swoim nowym nabytku od razu pomyślałam: ja też taki chcę. Druga myśl była zdroworozsądkowa: kto to poniesie.![]()
Ostatnio edytowane przez lucyna ; 12-01-2009 o 15:00
Ło Panienko Przenajświętsza Czarnohora Ci się nie oprze.:)
Lucyna , ale ona nie ma na imię Czarnohora(Ty przecież wiesz),... a czy się "oprze" czy nie ..to jest dopiero problem
cytat :Misieg
-------------------------------------
... czy to jakas wojskowa wersja woodpeckera??
-------------------------------------------------------
nie wiem, nie znam sie na tym, ale chyba górskie jednostki naszego wojska noszą coś takiego.
Ostatnio edytowane przez joorg ; 12-01-2009 o 19:39
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Coś mi ten plecaczek pachnie wschodnimi Karpatami. Powiem więcej ukraińską lub rumuńską dwutygodniówka. Poza tym deserki typu Pikuj zimą, Starostyna itd. Oj aż mi slinka z pysia płynie na sam dźwięk tych słodkości.
Szkoda, że mam tak kiepskie buty polaziłabym bym z Wami na rakietach po ukraińskich Bieszczadach. Acha jako ciepłoludź już nas wstępnie umówiłam na jaskinie na pograniczu słowacko-węgierskim.
Wyczekując na mowę wstępną zaczynam relację od antygłowy czyli dupnej strony. Zdjęcia z 17 stycznia z zalewu w Myczkowcach i doliny Sanu:
1. Zimujace ptaki na zalewie (łąbędzie, czernice, głowienki, łyski, krzyżówki i wszystko to, co pomiędzy nimi sie skryło).
2. Łabędź niemy.
3. Po środku najprawdopodobniej perkoz rdzawoszyi.
4. Łabędzie na pasie startowym...
5. ... i w locie.
6. Krzyżówki.
7. Zalew.
8. Tracz nurogęś na martwym odcinku Sanu (samiczka u góry po lewej).
9. Młodzież.
10. Strusie w piach głowy wtykają, a łąbędzie do wody.
Marcin
I jeszcze kilka ujęć:
11. Łabedzie śniadanko.
12. Strach na wró... znaczy się kormorany.
13. Sarna.
14. Dolina Sanu i Czulnia.
15. ...
Marcin
joorg czy to jakas wojskowa wersja woodpeckera??
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)