"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Było i szkoda ,że się już skończyło.
Było wszystko : dużo nowej wiedzy ,troszkę chodzenia i "tańce"były też
, nawet chwila zadumy (Witka G) przy żródełku na zboczu Piotrusia.
To zasługa i wielka organizacyjna praca Jacka W. z portalu Karpaty Wschodnie... dzięki.
Wielki udział w udanym zlocie mieli licznie przybyli Uczestnicy ,których miło było poznać , wspólnie słuchać prelekcji i bawić się. Dzięki
![]()
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
też tam byłem
Sapere aude.
I się nie przyznałeś!!!
Też wróciłam, serdeczne dzięki wszystkim za spotkanie, ekipie z Krosna za czerwoną wódkę-dobrze, że było tak jej małono i Jackowi z Karpaty Wschodnie za taką inicjatywę! Widać, że komu jak komu ale jemu zależy na dobru (czy jak się to odmienia) tych gór i robi to co robi z pasji i z pasją!Oby tak dalej!
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Następnym razem dostaniesz całą flachę czerwonej ale pod warunkiem że ją sama wypijesz Krysiu:)
Sama???
eeee, ja jestem dobrze wychowana-samemu się nie pije!tak mnie uczyli w domu!![]()
Bogdan Loebl
Przed chwilą wróciłam do domu.
Faaajnie było, świetnie że poznałam tych, których jeszcze nie znałam
Moje roztargnienie i skleroza mnie zgubi !
Zostawiłam w Farfurni kijki trekkingowe oraz szalik.
Szalik jak szalik, ale co ja zrobię bez kijków ?
Pozdrowienia
Basia
Napisz teraz mejla do właścicieli i wyślij im kaskę za paczkę i Ci odeślą.
Oni są tak fajni, że nie będzie z tym żadnego problemu, pod warunkiem, że kijki nie pojechały z kimś innym.
Ano fajnie było poznać tych, których znałam tylko wirtualnie!
Bogdan Loebl
Zapraszam Was do dyskusji na forum karpatywschodnie, bo nie dali mi się wypowiedzieć w dyskusji na miejscu.
http://www.karpatywschodnie.pl/forum...&thread_id=354
Pozdrowienia
Basia
Parę moich zdjęć
http://picasaweb.google.pl/Torojaga/BiesiadaKarpacka#
B.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki