A moze takie zjawisko nad Ustrzykami Górnymi...widok z polanek pod Rawkami...zagadka
Odpowiedź jutro... albo dziś![]()
A moze takie zjawisko nad Ustrzykami Górnymi...widok z polanek pod Rawkami...zagadka
Odpowiedź jutro... albo dziś![]()
No więc odpowiedź...zdjęcie zrobione o godz. 23.30. A to nad Ustrzykami to po prostu łuna od swiateł zabudowań.
A piszę to ku przestrodze, że klisza aparatu, a tym bardziej cyfrówka...ma ogromne możliwości manipulacji.
Tak ale mimo wszystko manipulacje przy cyfrowych fotkach dość szybko są wykrywane. Twoje zdjećie musało być z dużym czasem naświetlania
Rano robimy nic. Lubimy to robić (Z Bertranda, 2011)
właśnie, wziąłby człowiek amunicję
eksportową śliwowicję
drzwi opatrzyłby w inskrypcję:
"przedsięwzięto ekspedycję" (MamciaDwaChmiele,2012)
Cholera strach się bać, tyle tego, jakby UFO-ludki chciały zaanektować nam biesy.
pozdrawiam
Marek
Przepraszam ale musze dać tu tego linka, nie wytrzymałem...:)
http://pl.youtube.com/watch?v=Rlsbfol5va0
...czuje zawsze dreszcz emocji gdy patrze na ten film. Według mnie to chyba najwyraźniejsze zdjęcia ufo w historii Wiary w UFO. Z reguły okazuje sie że niezidentyfikowane pojazdy maja za nic postęp technologiczny, wielokrotne zoomy optyczne, stabilizacje obrazu itp. Wciaż wychodzą na zdjęciach jakby były robione aparatem Druh albo inna Smieną8M...
...jeno być niewidzialny jak Ten co mnie stworzył
poprostu mnie zatkało !! miazga !! myślałem ze z krzesła fiknę !!![]()
bieszczadzkagaleria:
www.rudak-galeria.pl
E tam, filmik jabola był bardzo realistyczny, dla mnie tak samo realistyczny jak i te zdjęcia na Twoim blogu :D
W tym temacie to prawda jes taka.... jesli ktos wierzy to uwierzy i w lipny material natomiast jak sie kto zaprze to nie uwierzy chocby na talerzu latajacym mial podane.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)