Cytat Zamieszczone przez Layla Zobacz posta
ale tak serio, to własnie mi mój chłopak przypomniał, że 11 października, po godz. 17.00 widzieliśmy fajne zjawisko, które powodowało, że jedna chmura blisko słońca była taka "gradientowa" z jednej strony biała a z drugiej prawie pomarańczowa, ja bym nie zwróciła na to uwagi, ale mój chłopak to zauwazył i mówił że to rzadkie zjawisko czegośtam i nawet zaczął mi tłumaczyć jak to działa (że cośtam słońce... nie pamiętam ). i w ogóle podjarał się tym i zaczął mi nawet wmawiać że ona jest bardziej kolorowa, ale na moje oko, to ona była tylko biało-pomarańczowa :) ponieważ go obśmiałam, to żadnej foty nie zrobiłam.. zresztą pod słońce pewnie i tak by nie wyszło
Tak słyszałem o tym od jedego ze świadkow ktorzy mowili iz w okolicy Komańczy kierowca o 17 miał obserwować jasna kulę która opadala w dół. Co do fotek wiem że wykonano dwa zdjećia bo wczoraj przeprowadzilem 30 minutową rozmowę ze śwadkami jedna z Pań ma dotrzeć do autorki tych dwoch fotek. Na zdjeci ucociekawe widać inaczej niz wzrokowo bo jakby kula z obręczą o pomarańcozwym kolorze. Czy Twoj chłopak mogly opsiać szczegółowiej to zjawisko mysle że to to cos naturalnego ale ciekawe