Pokaż wyniki od 1 do 10 z 70

Wątek: Dziwne świetliste zjawisko nad Wetliną ?

Mieszany widok

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2008

Domyślnie Odp: Dziwne świetliste zjawisko nad Wetliną ?

Zjawisko znad Wetliny moim zdaniem nie mogło być tym co piszesz dlaczego ?

Z rozmow ze świadkami (pewna miła rodzina) otrzymałem informacje iz wyraźnie kula leciala szybko poziomo nie spadała pionowo z góry, mało tego kula leciała w dolinie bardzo nisko co dopiero na drugi dzień świadkowie stwierdzili - relacja mówila iz kula lecała na tle drzew. Nadal czekam na zdjecia ktore ma z koleii inna osoba niezbyt sklonna cos ''udostępniać'' niestety

Cieszę sie i dziękuję Wam za otrzymane prywatne zgłoszenia innych zdarzeń

Mój stary był lotnikiem i opowiadał mi kilka historii o niezidentyfikowanych obiektach latających. Ponoć każdy pilot widział coś takiego choćby raz w życiu. Nie oznacza to, że obiekty te (lub zjawiska) mają swe pochodzenie z innej planety. Wiele tego typu obiektów to samoloty, samoloty bezzałogowe lub spalające się w atmosferze kosmiczne śmieci, czyli części i elementy rakiet. Być może też mogą to być nowe prototypy wojskowe np. made in russia. Choć ja z drugiej strony nie wierzę, ze w nieskończoności Ziemia jest jedyną planetą obdarzoną życiem, to jest moim zdaniem niemożliwe.

Co do halo, to owe zjawisko zimą wokół księżyca zapowiada mróz.

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez arek76 Zobacz posta
    Z rozmow ze świadkami (pewna miła rodzina) otrzymałem informacje iz wyraźnie kula leciala szybko poziomo nie spadała pionowo z góry, mało tego kula leciała w dolinie bardzo nisko co dopiero na drugi dzień świadkowie stwierdzili - relacja mówila iz kula lecała na tle drzew.
    Może piorun kulisty ?
    Zdarza się rzadko, aczkolwiek częściej niż UFO-ki

Pozdrowienia

Basia

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2008

Piorun kulisty też odpada nie było burzy (chocia takie kulki powstają tez jak jej nie ma ) mi pasuje teoria lampinu chińskiego ale znow wg obserwatorow obiekt bardzo szybko sie przemiescił i trwało to około 2-3 minut za nim zniknął ze wzniesieniem a wiec musial mieć nie mała prędkosc.

A mozesz opsiać co twój ''lotnik' 'obserwował ja też rozmawailem z pilotami WP czy kontrolerami lotniska i to co obserwowali na pewni nei było stąd w tamty mroku koło Lęczycy trzy helikoptery WP obserwowały przelot około 3-4 metrowej kuli 250 m nad ziemią obserwowali to też technicy itp.

Z Bieszczad otrzymuję kolejne ciekawe wręcz niesamowite obserwacje jedna z Połoniny Caryńskiej

Cytat Zamieszczone przez arek76 Zobacz posta
    A mozesz opsiać co twój ''lotnik' 'obserwował ja też rozmawailem z pilotami WP czy kontrolerami lotniska i to co obserwowali na pewni nei było stąd
    Nie mój "lotnik" tylko mój stary, wybitny pilot, nota bene dziadek też był pilotem i wujek. Ot taka rodzina.
    W cudzysłów to weź swoje imię. A na pewno to Kopernik umarł.

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Mam zdjęcia zrobione w dol.Osławy na płd-wsch 11 paźdz. o 18.11 i świetliste zjawisko jest świetnie uwidocznione. W poniedziałek zamieszczę fotkę bo teraz kończę robotę i do domku

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2008

Wow super ja zdjecia z Wetliny mam otrzymać po niedzeli (zobaczymy ?) ale co ciekawe to nie była w pełni kula ta z Wetliny lecz lekko owalna na zdjeciu jednak wyszla nieco inaczej wg autorki zdjeć.

Czekamy na szerszą relację i oczywiscie Twoje zdjęcie ?

Bieszczadnik
    Na forum od
    10.2008

Cytat Zamieszczone przez jaNO Zobacz posta
    Mam zdjęcia zrobione w dol.Osławy na płd-wsch 11 paźdz. o 18.11 i świetliste zjawisko jest świetnie uwidocznione. W poniedziałek zamieszczę fotkę bo teraz kończę robotę i do domku
    Czy mozesz juz zamieścić zdjęcie o ktorym wspominaleś i napisać jakąś relacje z przebiegu obserwacji ?

Bieszczadnik
    Na forum od
    08.2007

Nie wchodzi mi załącznik. I tak sie zastanawiam czy to czasem nie jest blokowanie przez firewall w firmie

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)