Cytat Zamieszczone przez Michał Zobacz posta
Miszczu - miszczunio

Czy ja k u r w a ... w jakiś sposób Ciebie uraziłem? Ty jełopie nie potrafisz nawet odpowiedzieć na proste - postawione dla przedszkolaka - pytania.

Głąbie - to, że nie potrafisz pisać po polsku - trudno. To, że Ciebie buraku nie nauczyli zwracać się do innych ludzi z szacunkiem - to zapewne nie Ty (na forach i wszędzie zwraca się do innych DUŻĄ literą palancie). Wszyscy inni są winni.
To zapewne efekt jakiejś tam dyslekcji. Co do mojej inteligencji to się nie przypierdalaj.
Chodzisz zapewne jeszcze w pampersach i maskujesz to szerokimi gaciami w stylu hip - srop.

Jeżeli masz ochotę to możemy "podyskutować" na priva. Na temat UFO. Przerobiłem to jak zapewne spora część userów tego forum w wieku 12 lat - o QQwa - kiedy to było!
Oszczędź sobie tego śmiechu szczylu i weź się do nauki.

Zdrowia nieustająco

P.s.
Moderzy - nie wycinajcie tego - bana przyjmuję

Pozdrawiam

Prosze Moderatorów o zamknięcie tego wątku oraz pouczenie tego mało dorozwiniętego człowieka jeśli wogóle tak go można nazwać o zachowaniu które bulwersuje nie tylko mnie ale i innych dostalem meila na ten temat. To co napisałeś jest obrazą i pomówieniem i nadaje sie pod paragraf i mam ku temu pełne prawa. Nie ma co zaprezentowałeś swoją kulturę wiesz mój chomik jest od ciebie mądrzejszy szkoda że taki arogancki wizerunek prezentujesz jako mieszkaniec Opola WSTYD człowieku WSTYD ile masz lat 13 czy jak piszesz duzo więcej ciebie należy izolować od ludzi !!!!