Pani Barbara obecnie mieszka w Sanoku, a z jej mężem niewiem co się stało jeśli będę miała jakieś informację to napisze:)
Pani Barbara obecnie mieszka w Sanoku, a z jej mężem niewiem co się stało jeśli będę miała jakieś informację to napisze:)
Szanowny panie PROB, bardzo bym prosił o niepodawanie nazwisk i faktów będących na pewno przykrymi dla innych, dla ćwiczenia lepszej pamięci polecam zagadkę - kogo mjr. M...a przeczołgał po asfalcie i za co i czy ma to coś wspólnego z Konstytucją. Po podaniu tylu faktów nie będzie problemów z identyfikacją piszącego - pozdrawiam - mieszkaniec25
Zacny Panie M..... na szczęście czasy mamy dziś inne i dzięku Bogu żyjemy w wolnej POLSCE , mamy wolność słowa czego nie było 20 lat temu. A pamięć do tych czasów mam słabą no bo cóż dobrego mnie tam spotkało? Był to czas bezpowrotnie stracony spędzony w dziczy bez przepustek i z jednym urlopem na rok. Czy to normalne nawet jak na tamte czasy? Tęskno wam do tamtych czasów no nie??? Mieliście władzuchnę prawie nieograniczoną i poczucie bezkarności. No ale TO UŻ SE NEWRATI. A konstytucję mamy dziś na szczęście inną. Przy tamtej nawet bąka sobie nie można było bezkarnie puścić . Jeżeli sprawiłem komuś przykrość to przepraszam. Ale mówię , że mnie nikt nie przepraszał za tolerowanie wyskoków dowódcy w wojsku. Tamte czasy to jednak ponura historia. Cieszę się tylko , że mogę dziś spać spokojnie i nie śniją mi się koszmary związane z asfaltem. No chyba , że jadę po dziurawej drodze.![]()
Drogi Panie Prob, muszę Cię poinformować że nie zgadłeś kto pisze ten post. Doktor M... nie żyje już od dobrych 10 lat, a dobry obyczaj nakazuje uszanować zmarłych i nie wypowiadać o nich się w ten sposób. Przeżyłem to samo co Ty, może mam złe wspomnienia ale nie znowu aż takie tragiczne. Nie nasza wina że panowała KOMUNA, inni też musieli odsłużyć te 24 miechy dla ojczyzny w jeszcze gorszych warunkach. Jeśli byłbyś w tych okolicach to zobaczyłbyś co zostało z tamtych czasów - krajobraz po bitwie - CZY TO JEST NORMALNE - według mnie nie. Nikt w normalnym państwie nie doprowadza do ruiny czegoś co pozostawił poprzedni system - bez względu na to jakim on był. Więc według mnie nie narzekaj, ja żyję normalnie, bez żadnych koszmarów i traktuję to jako jeszcze jedną życiową przygodę. Życie jest zbyt krótkie żeby się takimi pierdołami przejmować - pozdrawiam.
Byłem , widziałem i stwierdzam , że przyroda odbiera sobie to co porąbane wizje kacyków z ul.Podhorążych oraz z MSW chciały przeobrazić w jeszcze jeden przykład osiągnięć socjalistycznej ojczyzny.
To miejsce, to Trójca.
W skład jednostek nadwiślańskich wchodziły pododdziały rozlokowane nie tylko w Trójcy, wymienić należy takie miejscowości jak: Trzcianiec, Grąziowa, Kwaszenina, Arłamów - pozdrawiam.
Witam,
Czy ktos był z was i sluzyl w latach 1991/1993 w Trzciancu ??? ktos z Wawy lub wogólez polski np. psota, obrzut i nni fajni koledzy ????? prosze o odpowiedź
A jeszcze czy ktos zna kapitana Choąz..... i go pamieta
to byl naprawde porzadny dowodca i facet potrafil karac i nagradzac
psotę i Obrzuta kojarzę byli ze mną na kąpani napisz więcej
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)