to może najpierw wybierzcie miejscóweczkę, bo to co się da w jednym miejscu zrobić to w innym już może stanowić problemik
to może najpierw wybierzcie miejscóweczkę, bo to co się da w jednym miejscu zrobić to w innym już może stanowić problemik
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Ostatnio edytowane przez Marcowy ; 28-11-2008 o 10:51
[QUOTETrafiła się Wam perełka, chapeaux bas![]()
Z całym szacunkiem dla wszystkich zaangażowanych - nie widzę na tutejszym forum takiego Jacka.[/QUOTE]
Z całym szacunkiem, ja widzę! Proponuję na Kierownika Organizacyjnego KIMB-u Andrzeja627.To jest człowiek który się do tego naprawdę nadaje, a przede wszystkim chce mu się coś robić. Jest bardzo mobilny, ma łatwość kontaktu, za pan brat z różnymi nowinkami techniczymi. Bez problemu zorganizuje jakąś ciekawą prezentację albo jakąś niewielką wyprawę. W grupie "wyprawowej" Andrzeja są osoby o różnej kondycji i wszyscy są zadowoleni, (ja również brałem udział i szan. prez. SB też). Podstawowym atutem jednak jest to że jemu się po prostu chce coś robić! Nie od rzeczy będzie również wspomnieć o kondycji Andrzeja627. Na poprzednich KIMB był najbardziej wytrwałym uczestnikiem! Pozdrawiam!
"Człowiek, narodzony z niewiasty, dni krótkich jest i pełen kłopotu" Hi 14.2
Myślałam raczej o zmodyfikowanej wersji spotkań komitetu powitalnego. Pójść gdzieś razem, spotkać ciekawych ludzi, coś zwiedzić, a potem imprezka. Służę swoją osobą ale nie chcę sprzedawać produktów turystycznych. Myślałam abyśmy poprosili Marcina Sceline aby nas poprowadził botanicznie, a wieczorem spotkanie z dr Śmietaną skoro nas interesują wilki, a może z Jolą Harną naszą Ogrodniczką i jakimś zakapiorem.
Nie musicie wykupywać osobodni. Możecie tylko nocleg. Najłatwiej wynająć domki. W tym roku szły po 200 zł doba. Nie ważne czy śpi tam 5 osób czy 10.
no dobra czy przed orkiestrę czy nie, czy ktoś się ze mną założy, że w tym roku wygra albo Wisan albo Sękowiec?o piwko może być jedno![]()
Bogdan Loebl
Się zakładam. I wygrałem!!! W tym roku KIMBU już nie będzie.
Gdzie browar do odebrabia?
bertrand236
dobre
![]()
![]()
masz rację
do odebrania w roku przyszłym miejsce do ustalenia
A kto się założy o drugie piweczko ze mną, że w 2009 będzie albo w Wisanie albo w Sękowcu?;-)
Bogdan Loebl
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)