Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
Pastor, bardzo dziękuje za wyjątkowo miłe słowa na mój temat. Dawno nie słyszałem tylu komplementów pod swoim adresem.
(...)
Wydaje mi się, że taki nieformalny komitet przydałby się, aby w mniejszym gronie omówić niektóre sprawy, które na forum mogłyby być wałkowane w nieskończoność.
1. To usłyszysz również życzenia: wszystkiego najlepszego z okazji Twoich imienin - zdrowia szczęścia, pomyślności.
Pomyśl sobie też teraz przez chwilę o czymś, czego pragniesz najbardziej. Już ? No to my właśnie teraz Tobie tego życzymy.

2. Pomysł utworzenia wirtualnego "komitetu organizacyjnego", czy nawet zarządu, jak proponuje Matylda, jest bardzo dobry. Z jego realizacją proponuję jednak poczekać do ostatecznego ustalenia lokalizacji VIII KIMB. Wtedy bowiem będziemy mieli juz do czynienia z konkretnymi możliwościami i uwarunkowaniami organizacji Kongresu.
No i będziemy mieli wtedy więcej pewności, że wszyscy członkowie owego "komitetu" w ogóle przybędą na KIMB. Bo na podstawie tegorocznych doświadczeń zaobserwowałem, że na Naszym Forum są zwolennicy KIMB-ów, ale tylko w pasującej im lokalizacji.