Pokaż wyniki od 1 do 10 z 36

Wątek: Schronisko w Łubnem

Widok wątkowy

Bieszczadnik Awatar Michał
    Na forum od
    09.2002
    Rodem z
    Opole

Domyślnie Odp: Schronisko w Łubnem

Jak durnowate mogą być posty - zacytuję poniżej

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    OK można wybrnąć z tego. Kolega Bynek narzekał na jakość świadczonych usług przez schronisko PTSM w Jabłonkach czy Łubnem. Był zniesmaczony zachowaniem części personelu. Części, bo nigdy nie uwierzę, że Maciek potrafi być nieuprzejmy dla kogokolwiek. Zresztą potwierdził to Bynek. Bardziej chodziło o brak empatii ze strony żony właściciela. Bardzo narzekał na jakość wyżywienia i na skromne porcje. Stwierdził iż wynióśłby się ze schroniska o ile miałby taką możliwość.
    Regulamin forum jest tak sprecyzowany, że nikt nowy nie ma prawa wypowiadać się negatywniw na temat świadczonych usług. I dobrze ale to może doprowadzić dosytuacji iż zaknebuje się nowych userów niezadowolonych bądź zadowolonych z warunków pobytu. Nie współpracuję z tym ośrodkiem ale kiedyś, może z trzy lata temu wzięłam stamtąd grupę. Tak narzekali na wyżywienie, że zaproponowałam im zjedzenie obiadu w innym ośrodku. Nie miałam prawa tego robić, oberwało mi się za to od szefa mojej poprzedniej grupy. Od tego czasu kilkakrotnie spotykałam się z nagatywnymi opiniami na temat wyżywienia czy warunków kąpieli w tym PTSM. Przeważnie to byli byli goście, grupy zorganizowane, które w następnym roku skorzystały z innych usług.
    Zadam sobie trudu Szanowna Pani WPP - i rozbiorę na szczegóły - bez przyjemności.
    - od kiedy user Bynek jest Twoim kolegą?
    - w Jabłonkach czy Łubnem - takie sformuowanie dyskredytuje Ciebie jako przewodnika (ło matko - chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sobie poradzę)
    - kogo obchodzi Twoja wiara (w cokolwiek - jest cuś takiego? - oprócz Twojej wybitnej osoby) - nie znasz ani Macieja, ani Małgosi - nie masz pojęcia, ile każde z nich wkłada wysiłku, aby to schronisko jeszcze funkcjonowało i kompletnie nie rozumiesz jak muszą walczyć, aby nie wsiorbał ich "lokalny biznes"
    - gdzie Twoja empatia kobito?
    - gdzie Bynek narzekał na jakość wyżywienia? chodzi o zupę?!! której nie dostał bo nie zamówił?
    - nikt Bynka na siłę w schronisku nie trzymał - mógł zebrać graty i wypierdo... w siną dal - pozostał jednak - bo co?
    - nigdy nie współpracowałaś z tym jak to nazywasz ośrodkiem - jesteś za krótka. Jeżeli tak bardzo Ci Szanowna WPP zależy, to zaprezentuję tu na forum opinie na temat Twojej pracy i podejścia do ludzi. I nie masz prawa wypowiadać się na temat wyżywienia - 3 lata temu mogłaś pomarzyć o zjedzeniu czegośkolwiek w Jabłonkach (chyba, że masz na myśli bar letni Pani Teresy - ale od tego też Ci wara)
    - warunków kąpieli w PTSM? Babo brak koedukacyjnej formy, czy co?

Zniknij - jesteś bez.. nadz..

Do Bynka

Sorki, ale nie zauważyłem, żeś nowicjusz i Twój post zamiast trafić tam gdzie proponowałem zniknął. Mam prośbę - albo sam napisz do schroniska, albo do mnie na PW - dane masz na stronie.
    Jeszcze raz przepraszam, ale nie było moją intencją wycięcie Twojego posta.
    Pozdrawiam
    Ostatnio edytowane przez Michał ; 05-01-2009 o 18:23 Powód: nawias mi wjebało

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)