Zamieszczone przez
lucyna
OK można wybrnąć z tego. Kolega Bynek narzekał na jakość świadczonych usług przez schronisko PTSM w Jabłonkach czy Łubnem. Był zniesmaczony zachowaniem części personelu. Części, bo nigdy nie uwierzę, że Maciek potrafi być nieuprzejmy dla kogokolwiek. Zresztą potwierdził to Bynek. Bardziej chodziło o brak empatii ze strony żony właściciela. Bardzo narzekał na jakość wyżywienia i na skromne porcje. Stwierdził iż wynióśłby się ze schroniska o ile miałby taką możliwość.
Regulamin forum jest tak sprecyzowany, że nikt nowy nie ma prawa wypowiadać się negatywniw na temat świadczonych usług. I dobrze ale to może doprowadzić dosytuacji iż zaknebuje się nowych userów niezadowolonych bądź zadowolonych z warunków pobytu. Nie współpracuję z tym ośrodkiem ale kiedyś, może z trzy lata temu wzięłam stamtąd grupę. Tak narzekali na wyżywienie, że zaproponowałam im zjedzenie obiadu w innym ośrodku. Nie miałam prawa tego robić, oberwało mi się za to od szefa mojej poprzedniej grupy. Od tego czasu kilkakrotnie spotykałam się z nagatywnymi opiniami na temat wyżywienia czy warunków kąpieli w tym PTSM. Przeważnie to byli byli goście, grupy zorganizowane, które w następnym roku skorzystały z innych usług.
Zakładki