Zamieszczone przez
Michał
Jak durnowate mogą być posty - zacytuję poniżej
Zadam sobie trudu Szanowna Pani WPP - i rozbiorę na szczegóły - bez przyjemności.
- od kiedy user Bynek jest Twoim kolegą?
- w Jabłonkach czy Łubnem - takie sformuowanie dyskredytuje Ciebie jako przewodnika (ło matko - chroń mnie przed przyjaciółmi, z wrogami sobie poradzę)
- kogo obchodzi Twoja wiara (w cokolwiek - jest cuś takiego? - oprócz Twojej wybitnej osoby) - nie znasz ani Macieja, ani Małgosi - nie masz pojęcia, ile każde z nich wkłada wysiłku, aby to schronisko jeszcze funkcjonowało i kompletnie nie rozumiesz jak muszą walczyć, aby nie wsiorbał ich "lokalny biznes"
- gdzie Twoja empatia kobito?
- gdzie Bynek narzekał na jakość wyżywienia? chodzi o zupę?!! której nie dostał bo nie zamówił?
- nikt Bynka na siłę w schronisku nie trzymał - mógł zebrać graty i wypierdo... w siną dal - pozostał jednak - bo co?
- nigdy nie współpracowałaś z tym jak to nazywasz ośrodkiem - jesteś za krótka. Jeżeli tak bardzo Ci Szanowna WPP zależy, to zaprezentuję tu na forum opinie na temat Twojej pracy i podejścia do ludzi. I nie masz prawa wypowiadać się na temat wyżywienia - 3 lata temu mogłaś pomarzyć o zjedzeniu czegośkolwiek w Jabłonkach (chyba, że masz na myśli bar letni Pani Teresy - ale od tego też Ci wara)
- warunków kąpieli w PTSM? Babo brak koedukacyjnej formy, czy co?
Zniknij - jesteś bez.. nadz..
Do Bynka
Sorki, ale nie zauważyłem, żeś nowicjusz i Twój post zamiast trafić tam gdzie proponowałem zniknął. Mam prośbę - albo sam napisz do schroniska, albo do mnie na PW - dane masz na stronie.
Jeszcze raz przepraszam, ale nie było moją intencją wycięcie Twojego posta.
Pozdrawiam
Zakładki