Pokaż wyniki od 1 do 10 z 12

Wątek: Zgubiono portfel

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Polej
    Na forum od
    11.2004
    Rodem z
    Międzychód

Domyślnie Odp: Zgubiono portfel

Cytat Zamieszczone przez vm2301 Zobacz posta
    A właśnie, że liczcie.
    Dokładnie tak!
    Trzeba wierzyć, są jeszcze uczciwi ludzie, a szczególnie w Bieszczadach można ich znaleźć.
    Znam osobiście człowieka, który znalazł na parkingu na Przełęczy Wyżniańskiej plecak z zawartością kilkunastu tysięcy złotych. Jak się okazało pozostawił go kierownik wycieczki objeżdżającej Bieszczady, to były ich wszystkie wspólne pieniądze . Ów znajomy odnalazł załamanego delikwenta i oddał znalezisko.
    Pozdrawiam
    Przemek

Powsimorda h.c.
    Awatar Marcowy
    Na forum od
    09.1998
    Rodem z
    Zacisze

Eeee tam, Bieszczady...

Parę razy gubiłem komórkę i portfel W WARSZAWIE! Tak! W tej obrzydliwej, chciwej, merkantylnej, bezdusznej, pazernej WARSZAWIE! I za każdym razem rzeczy wracały do mnie, a znalazcy tylko raz chcieli za to gratyfikacji. Za to pozostali zadali sobie sporo trudu, żeby mnie zlokalizować i oddać własność, nic w zamian nie żądając.

Miejcie nadzieję, nie tę lichą, marną...

Bieszczadnik
    Na forum od
    02.2005

Cytat Zamieszczone przez Polej Zobacz posta
    Dokładnie tak!
    Trzeba wierzyć, są jeszcze uczciwi ludzie, a szczególnie w Bieszczadach można ich znaleźć.
    Znam osobiście człowieka, który znalazł na parkingu na Przełęczy Wyżniańskiej plecak z zawartością kilkunastu tysięcy złotych. Jak się okazało pozostawił go kierownik wycieczki objeżdżającej Bieszczady, to były ich wszystkie wspólne pieniądze . Ów znajomy odnalazł załamanego delikwenta i oddał znalezisko.
    Przemku,
    Ja w 2001 r. zostawiłem swój aparat (nówka, canon 500N + niezły osprzęt) w barze na stacji benzynowej przy drodze Nr 24 Gorzyń - Skwierzyna (to twój teren! ). Zorientowałem się, gdy byłem w Rokitnie. Wróciłem, a mój aparat czekał na mnie! Znaleźli go panowie "tirowcy" - to pierwszy traf!, oddali pani w barze - to drugi! Za jednym razem spotkałem tylu uczciwych ludzi! Mam chyba szczęście do takich właśnie, czego dowodem są ci wszyscy, których spotkałem w zeszłym roku na trasie swojej wędrówki!

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)