Na jakiej to podstawie drogi forumowiczu sądzisz, że masz do czynienia z jakimś małolatem ? - bo zarejestrowałeś/łaś się wcześniej ode mnie ? - biorąc pod uwagę Twoją ortografię, to z wiekiem jest akurat na odwrót
Na przyszłość - wypraszam sobie taki ton - chyba, że takie traktowanie nowych użytkowników forum jest dla Ciebie regułą ?
Co miałeś/łaś na myśli pisząc o "krwi" ? - czy ja nawołuję kogoś do przemocy ?, czy może staram się przedstawić fakty ?
Fakty są takie, że bandziory (bandziorem jest dla mnie osoba, która gloryfikuje członków organizacji uważanej za zbrodniczą i faszystowską) stawiają rezunom z UPA (któryś tam z kolei) pomnik, maszerują ulicami Przemyśla z flagą OUN-UPA, a inny bandzior (Wiktor Juszczenko) nadaje "weteranom" UPA i SS "Galizien" medale, przy milczeniu polskiego rządu i mediów.
Czy wyobrażasz sobie, co by się działo, gdyby ktoś obraził w taki sposób np. Żydów ?
I co ? - zamykamy dyskusję, aby nie urazić przypadkiem patriotycznych uczuć W. Juszczenki oraz innych Ukraińców ?
Browar - przepraszam, ominąłem wstawiony przez Ciebie link - inaczej nie pisał bym o tym po raz wtóry.
Pozdrawiam
Szczepan vel. Szczepcio

Odpowiedz z cytatem