OK Bartku
Cytat Zamieszczone przez beskid-niski.pl Zobacz posta
1. Uważam, ze mam prawo bronić zarówno dobrego imienia swojego jak i mojej strony i dlatego pozwoliłem sobie na odpowiedź... na forum Bieszczadzkim w temacie dotyczącym Chryszczatej.
2. Login wybieram sobie taki jaki uważam za stosowny i dziękuje za Twoja sugestię ale nie skorzystam.
3. Są osoby, które masyw Chryszczatej zaliczają do Beskidu Niskiego więc również czuję się uprawniony do odpowiedzi w tym temacie (choć ja się akurat z tą koncepcją nie zgadzam)
4. Jeśli chcesz ze mną konwersować to w takim razie polecam rozmowę prywatną
Zanim wylecim z tego wątku z karniakami i zanim skrobnę na prv - do tego posta i innych. Po warsiawsku najsampierw You:
- nikt Ci nie odbiera prawa do obrony własnego imienia Panie Beskid-niski, ani tym bardziej Twojej strony beskid-niski.cos.tam. Ale qfa jakoś nie przyślepiłem coby ktoś tutaj Ciebie, alebo Twoją stronę obrażał (sic!)
- masyw Chryszcztatej może dla mnie "leżeć" nawet w Karkonoszach, albo bliżej dla mnie w G. Opawskich. Jeżeli to ma być nawiązanie do wątku.... który dotyczy jakiegoś zasranego kamienia, do którego dorabia się ideologię i pisze nieformalną historię.
- rozumiem, że mam się do Szanownego Pana zwracać : Panie beskid-niski.
- w Bieszczady docierałem jak zapewne spora część userów tego forum poprzez Beskidy. Piękne góry. I niechaj tak pozostanie.

Pozdrawiam