Ok,chyba teraz zadziała!http://picasaweb.google.pl/piotroniu...rnochorze#,Tak filtr półwkowy,szaryTak??I do tego obiektyw z redukcją drgan...ale to za rok..
Ok,chyba teraz zadziała!http://picasaweb.google.pl/piotroniu...rnochorze#,Tak filtr półwkowy,szaryTak??I do tego obiektyw z redukcją drgan...ale to za rok..
Fantastyczne zdjęcia!!!
VR?wypij kielicha i masz stabilizację wtedy taką, że hej a zamiast VRki polecam Ci Sigmę 10-20mm będziesz miał szeeeeeeeeeeeeroko w sam raz do widoczków. Przez moment było to moje ulubione szkiełko
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Kilka fotek z ostatniego wyjazu.
Więcej tu: Ukraina-fotki
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Pogoda nas nie rozpieszczała, głównie deszcz i mgły, ale... "my tam jeszcze wrócimy" :)
Gór, co stoją nigdy nie dogonię... -->
Bazylu gratuluję botanicznego spotkania z Dactylorhiza sambucina - u nas to już rarytas. W tym roku na mojej ulubionej polance znów tylko jeden okaz wylazł spod ziemi dzielnie sobie radząc z nowo powstałą amboną.
Marcin
dzięki ...ale rarytasy , na drugim Tarnica od południa, czy tak ? o i Skała Dobosza .Musze tam być
"dosyć często rozważam co jest warte me życie?...tam na dole zostało wszystko to co cię męczy ,patrząc z góry w około - świat wydaje się lepszy.."
Pozdrawiam Janusz
Muszę przestac tu zaglądac bo co spojrzę to łapię doła że jeszcze 5 miesięcy do Bieszczadów
nie daje mi to spokoju ..pierwsze zdjęcie to Łubna , a czwarte to Pliszka ? Bazyl no nie bądż taki, napisz coś...Agnieszka ...:)
Ostatnio edytowane przez joorg ; 14-05-2011 o 15:48
Pozdrawiam Janusz
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki