Witam wszyskich serdecznie
Zapewne będę na KIMB'ie jeszcze nie raz tu czy tam :), zawsze gościć Was to będzie przyjemność i ciekawe doświadczenie :D . Wiecie nie będę się wypowiadał wiadomo stronniczość a tak w ogóle to lubię mieć blisko z imprezy do swojego łóżka heh.
Przeczytałem może nie wszystkie strony z tego wątku ale przeczuwam że treść udało mi się ogarnąć.
Może ten Kimb będzie pod hasłem jakiegoś "pojednania" i w wielkim kole będzie się piło wodę wódkę wódeczkę cały czas do mistrza forum owej riposty - wybierze SB gdyż on jest tu szefem i basta!!! - każdy się przełamie :)
Pastor będzie dzielił ciupaską na prawo i lewo różne rady, prawdy kanoniczne a wiecie że warto posłuchać![]()
.............
Derty uchwyci wszystko wzrokiem, Andrzej przygotuje coś ciekawego, Agatka poleje coś dobrego (przywiezie koleżanki), Iras zrobi fotkę itp. itd.............
.............będzie przyjemnie, wesoło, luźno choć z organizacją a nad wszystkim będzie czuwał Stały (Tubylec) Bywalec.
Co do postów to dajcie na luz i tak głosowanie rozstrzygnie (a nie powiem, troszkę dziwnie się to czyta), trzeba będzie to przyjąć do siebie, ubrać kapelusz i jechać gdzie demokracji głos poniesie :)
Pewnie szybko znów się nie odezwę ......... (praca, podróże, praca )........
ale na święta chcę na wasze ręce złożyć humor i pogodę ducha aż po KIMB'ów 100!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia w Bieszczadach
JacekS
A............. i jeszcze.........................
Niech ktoś postawi Pastorowi seteczkę może się skusi coś skrobnąć, jakaś złota myśl świąteczna?hehe
SB jak kotek po naszej Tiróweczce się zaaklimatyzował w mieście ?
Jeszcze raz słońca na szlaku życzę..................................![]()

Odpowiedz z cytatem