Stały Bywalec napisał "Do rozpoczęcia głosowania jeszcze ponad miesiąc, ale już teraz Szanownych Państwa informuję, że ja osobiście zagłosuję właśnie na Krywe !!!
Uważam bowiem, że mamy niepowtarzalną, wręcz historyczną szansę organizacji "KIMB-u Tysiąclecia".
Krywe jest przeurocze, warunki dla naszego spotkania wręcz idealne.
Wyobraźcie sobie:
1. Taniec z niedźwiedziem przy ognisku.
2. Rodeo - jazda na oklep na żubrze.
3. Wilczy chór a cappella (w czasie gdy Manio będzie odpoczywał)."
Z sarkazmem czy nie ale nawet program zaproponował, myślę, że wizja Prezesa co do KIMB-u jest. I do tego programu nie trzeba innej lokalizacji, nie trzeba rzutnika, sali i większej ilości ludzi. Wystarczy trochę zebrać chrustu i drzewa (z tym trzeba tam więcej zachodu) no i żubra (można za składkę wynająć mechanicznego i też będzie ubaw) a po wypiciu "tuż za rogiem" a cappella przyjdzie samo. Powsimordy można kameralnie wręczać.
Clinton`a "gospodarka głupcze" można sparafrazować zamieniając "gospodarka" słowem "program". Bo to program ukształtuje miejsce. Nad programem jak widzę nie ma potrzeby dyskutować bo najważniejsze jest miejsce. Kumam, że idea KIMB-u to kameralne spotkanie towarzyskie wraz z wręczeniem nagród forumowych. "Wołanie na puszczy" nie ma nawet echa.
Myślę, że wszystko powiedziałem i nawet mam wrażenie, że wciskam się między wódkę a zakąskę a to nie jest oki co pokornie bijąc się w piersi robię wycofkę na najbliższe wzgórze z dobrym widokiem na pole bitwy.

Odpowiedz z cytatem