Pokaż wyniki od 1 do 10 z 420

Wątek: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB

Mieszany widok

Domyślnie Odp: Zgłaszanie propozycji lokalizacji VIII KIMB

Cytat Zamieszczone przez trzykropkiinicwiecej Zobacz posta
    ... Kongres Miłośników tych Gór , a nie dobrego żarła i klimatu jak na "dinner party" ..
    Zgadzam się z Tobą całkowicie. Dlatego proponuję kiełbaski na ognisku, a nie "dinner party".

Bieszczadnik Awatar Basia Z.
    Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Zapytam się, bo nie znam Bieszczadów pod kątem knajp i ośrodków wypoczynkowych (zawsze będąc tam sypiałam w schroniskach, lub w namiocie).

Czy na prawdę nie ma ośrodka takiego jak wspominana już tu kilka razy agroturystyka w Zawadce Rymanowskiej ?

Nocleg z obiadokolacją kosztował 45 zł, śniadanie mógł wykupić kto chciał w cenie 9 zł, a kto nie chciał ten mógł zrobić sobie we własnym zakresie (wrzątek dostał za darmo). W tym 30 zł kosztował nocleg w pokoju 2-8 osobowym z łazienką, a 15 zł sama kolacja (bardzo smaczna i obfita).

Miejsc w budynku było nominalnie 48 ale upchnęło się ok 70 gości. Z tym ze kto chciał spał na łóżkach z pościelą w pokoju z łazienką w cenie jak wyżej, zaś kto chciał w cenie (o ile wiem) coś ok. 15 zł na podłodze na własnym karimacie we własnym śpiworze w pokojach z których wyniesiono łóżka. Kolację też nie wszyscy chyba zamawiali, ale tego nie jestem pewna.
    Mankamentem było brak możliwości zakupy trunków na miejscu, trzeba było sobie przywieźć.

Właścicielom agroturystyki też się to z pewnością opłaciło. Nie dość że mieli jednorazowy nie najgorszy dochód to jeszcze wszyscy obecni na tym spotkaniu (w tym i ja) robią im "szeptaną" reklamę. Uważam, że słusznie, bo miejsce jest rewelacyjne.

Czy nie można zaproponować takiego właśnie ośrodka ?

Przecież maj to jeszcze nie jest pełny sezon.

Pozdrowienia

Basia

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Miejsc w budynku było nominalnie 48 ale upchnęło się ok 70 gości.
    Basiu, jestem za integracją, ale nie aż taką.

Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Basiu, jestem za integracją, ale nie aż taką.
    Wcale tak strasznie nie było ;-)
    No może ja tak bardzo nie odczułam bo spałam w łóżku, w 10-osobowym pokoju. Były nawet u nas wolne łóżka.
    Ale budynek jest przestronny, sala do wspólnego posiedzenia była duża, więc ciasnoty nie było.

W sumie z doświadczeń z innych imprez - mniej ważne noclegi, najważniejsza jest ta sala, bo pogoda nie koniecznie musi być dobra.

Na terenie nieco na zachód od Bieszczadów bardzo fajne sale są czasem w PTSM lub w schroniskach np. w Zaolziance (PTSM), w schronisku na Lubogoszczy , w schronisku w Chyrowej, w schronisku w Hucie Polańskiej.

Wszędzie tam sale są stylowe, w drewnie i z kominkiem, a nie jakieś "sale konferencyjne".

B.

Cytat Zamieszczone przez Basia Z. Zobacz posta
    Wszędzie tam sale są stylowe, w drewnie i z kominkiem, a nie jakieś "sale konferencyjne".
    Basiu, to jest argument za Zajazdem Pod Caryńską. Tam jest stylowa sala, gdzie można zrobić konferencje (jest rzutnik video) a potem dyskotekę, a obok, na zewnątrz jest miejsce na ognisko. Impreza może toczyć się pod dachem i pod gołym niebem. To jest optymalne rozwiązanie. Wyżej jest jeszcze sala restauracyjna, a jeszcze wyżej pokoje.

Na forum od
    05.2007
    Rodem z
    Chorzów

Cytat Zamieszczone przez andrzej627 Zobacz posta
    Basiu, to jest argument za Zajazdem Pod Caryńską. Tam jest stylowa sala, gdzie można zrobić konferencje (jest rzutnik video) a potem dyskotekę, a obok, na zewnątrz jest miejsce na ognisko. Impreza może toczyć się pod dachem i pod gołym niebem. To jest optymalne rozwiązanie. Wyżej jest jeszcze sala restauracyjna, a jeszcze wyżej pokoje.
    Nie byłam tam, ale skoro jest jak piszesz to faktycznie jest duży argument "za". Zwłaszcza to że można imprezować zarówno w sali jak i pod gołym niebem. I nikt nie wyrzuci o godz. 22.

B.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 3 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 3 gości)