Ok, ponieważ jak to ktoś wredny i złośliwy <pokazany jęzor> powiedział, mam doświadczenie w organizacji w Wołosatem tego typu imprezto formalnie zgłaszam Wołosate i ten hotelik no jak mu tam-Pod Tarnicą.
Ok, ponieważ jak to ktoś wredny i złośliwy <pokazany jęzor> powiedział, mam doświadczenie w organizacji w Wołosatem tego typu imprezto formalnie zgłaszam Wołosate i ten hotelik no jak mu tam-Pod Tarnicą.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
Witam wszyskich serdecznie
Zapewne będę na KIMB'ie jeszcze nie raz tu czy tam :), zawsze gościć Was to będzie przyjemność i ciekawe doświadczenie :D . Wiecie nie będę się wypowiadał wiadomo stronniczość a tak w ogóle to lubię mieć blisko z imprezy do swojego łóżka heh.
Przeczytałem może nie wszystkie strony z tego wątku ale przeczuwam że treść udało mi się ogarnąć.
Może ten Kimb będzie pod hasłem jakiegoś "pojednania" i w wielkim kole będzie się piło wodę wódkę wódeczkę cały czas do mistrza forum owej riposty - wybierze SB gdyż on jest tu szefem i basta!!! - każdy się przełamie :)
Pastor będzie dzielił ciupaską na prawo i lewo różne rady, prawdy kanoniczne a wiecie że warto posłuchać![]()
.............
Derty uchwyci wszystko wzrokiem, Andrzej przygotuje coś ciekawego, Agatka poleje coś dobrego (przywiezie koleżanki), Iras zrobi fotkę itp. itd.............
.............będzie przyjemnie, wesoło, luźno choć z organizacją a nad wszystkim będzie czuwał Stały (Tubylec) Bywalec.
Co do postów to dajcie na luz i tak głosowanie rozstrzygnie (a nie powiem, troszkę dziwnie się to czyta), trzeba będzie to przyjąć do siebie, ubrać kapelusz i jechać gdzie demokracji głos poniesie :)
Pewnie szybko znów się nie odezwę ......... (praca, podróże, praca )........
ale na święta chcę na wasze ręce złożyć humor i pogodę ducha aż po KIMB'ów 100!!!
Pozdrawiam i do zobaczenia w Bieszczadach
JacekS
A............. i jeszcze.........................
Niech ktoś postawi Pastorowi seteczkę może się skusi coś skrobnąć, jakaś złota myśl świąteczna?hehe
SB jak kotek po naszej Tiróweczce się zaaklimatyzował w mieście ?
Jeszcze raz słońca na szlaku życzę..................................![]()
Ostatnio edytowane przez sjug ; 23-12-2008 o 14:49
Doskonale - żwawy, psotny, futerko czarne, gęste i lśniące. Schludny i czyściutki.
Wczoraj była afera, jako że ćwiczył wspinaczkę na ubranej choince.
PS
Do dziś nie wiedziałem, że jego mamusia nosi takie romantyczne imię !
Zatem - niech będzie: Sabinek, syn Tiróweczki.
Sjug, a może i ojcostwo byś ustalił ?!
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
ha ha ha he he he![]()
Iras 7214
www.bieszczady.net.pl
www.karpaty.travel.pl
www.iras.net.travel.pl - Irasowe wojaże
Wszystkie błędy ort. są zamierzone i chronione prawem autorskim. Wykorzystywanie ich bez zgody autora jest zabronione ;)
SB nie a bo co?
Edit:
po głębszej refleksji wycofuję Wołosate, trzeba brać przykład z polityków i nie rozdrabniać głosów!;-))
zostaną 2 zad*** i 1 cywilizacja
i już
Ostatnio edytowane przez Krysia ; 23-12-2008 o 18:55
Bogdan Loebl
dalej nie jestem przekonana czy wygra, ale dam za to na tacę aby tak się stało,
jednak jak to mówią-nie dziel skórki na niedźwiedziu czy jak to tam idzie
Ja nie byłam przeciwnikiem UG, tylko...eeee już mi się tam znudziło?hahaha
co ja zrobię, że lubię nowe wyzwania
Bogdan Loebl
Orsini, jeśli jest to Twoje zgłoszenie, to proszę o poinformowanie, z kim z Szefostwa to uzgodniłaś, a przede wszystkim także, czy w hoteliku moglibyśmy biesiadować do rana.
Jak również proszę o bliższe szczegóły dotyczące tej nowej ew. lokalizacji KIMB (informacje w tej kwestii zawiera 1-szy post w niniejszym wątku tematycznym).
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)