Lucyna pomyśl logicznie - to jest jedno i to samo prawie, a więc po co marnować głosy głosując na 2 obiekty. Zostanie jeden i już.
"...Lecz ja wrócę tu, będę w twoim śnie.
Nikt nie zabroni nam śnić..."
Bogdan Loebl
no cóż, to Ty sama powiedziałaś;-)))
więc głosuj za Wołosatem jeśli Ci zależy na spotkaniu z koleżankami i kolegami, bo nie każdy lubi survival, natomiast każdy survivalowiec może spać w lepszych warunkach.
Recon prawie to samo jak w reklamie masz rację, ale akurat w tym przypadku jest to lepsza lokalizacja niż UG i jako kompromis wręcz idealna
Bogdan Loebl
Nie wpływaj na mnie. Nie agituj. Podjęłam dawno decyzję. Głosuję na Krywe i nic tego nie zmieni. Każdy ma prawo wypowiedzieć się zgodnie ze swoim sumieniem. Jeżeli zaś KIMB nie odbędzie się w Krywem to nie zamierzam rwać szat. Będę w innym miejscu. Chyba, że to będzie Bystre i będę zmuszona wykupic usługę na którą mnie nie stać.
no to więc rozumiem Twoje zdenerwowanie bo wiesz doskonale, że takie posunięcie daje szansę temu, żeby KIMB się odbył w miejscu, które będzie pasowało wszystkim, a nie tylko tym co to lubią słuchać węży eskulapa, wilków i innych zwierzaków.
Bogdan Loebl
Krysiu proszę zastanów się nad tym co piszesz. W jaki sposób chcesz słuchać węża Eskulapa? Wątpię abyś była w stanie go zobaczyć.
Nie jestem zdenerwowana ale zniesmaczona tym wszystkim. Rozumiem, że pod terminem wszyscy rozumiesz ja więc Twoje widzimisię kontra moje widzimisię. Każdy z nas dysponuje jednym głosem. Każdy z nas ma jakąś wizję KIMB. Wygra jedna miejscowość.
Mam dla Państwa dwie wiadomości. Dobrą i złą.
Dobra: zaszczycił mnie dziś swoim telefonem sam Pastor.
Zła: Jego Świątobliwość formalnie wycofał zgłoszoną wcześniej przez siebie propozycję lokalizacji VIII KIMB w Ustrzykach Górnych.
Zatem na chwilę obecną mamy 3 formalnie zgłoszone propozycje, uzgodnione z szefami obiektów:
1) Krywe - gospodarstwo agroturystyczne. Zgłosił Długi.
www.krywe.webpark.pl
2) Sękowiec - ośrodek wypoczynkowy. Zgłosił Piskal.
www.sekowiec.net
3) Wołosate - bar "Pod Tarnicą". Zgłosiła Tarnina.
http://www.podtarnica.bieszczady.net.pl/
Uprzejmie przypominam, że termin zgłaszania propozycji upływa 15 stycznia o godz. 20:00.
16 stycznia rano powinniście już znaleźć w tym dziale forum założony przeze mnie wątek tematyczny poświęcony głosowaniu.
Serdecznie pozdrawiam
Stały Bywalec.
Pozdrawia Was także mój druh
Jastrząb z Otrytu
alez ta zła jest wiadomością wprost rewelacyjną;-)))co już wytłumaczyłam;-)))teraz tylko trzymam kciuki za rozsądek głosujących![]()
Bogdan Loebl
Szkoda, ze Pastor nie napisał tego osobiście na forum i nie podał przyczyn wycofania tej kandydatury. Mam nadzieję, że zdrowie mu dopisuje i zobaczymy go na KIMBie.
Staly Bywalcze, proszę Cię o potwierdzenie, że propozycja lokalizacji KIMBu w Zajeździe Pod Carynską pozostaje w dalszym ciągu "uzgodniona z gospodarzem obiektu, tj. posiada jego niebudzącą wątpliwości akceptację" i każdy może ją zgłosić ponownie bez żadnych dodatkowych uzgodnień.
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)