Nie rozumiem pytania.
Kunegundo, chcesz zainwestować w turystykę?
Pozdrawiam:)
Nie rozumiem pytania.
Kunegundo, chcesz zainwestować w turystykę?
Pozdrawiam:)
Dla mnie to kolejny temat jakiejś pracy magisterskiej czy licencjackiej.
pisze poniewaz zwiedziłam juz wszystko w bieszczadach i jestem ciekawa czy sa jeszcze jakies inne atrakcje. z gory dziekuje za odpowiedzi :) i czekam na więcej.
P.S. magistra juz dawno obroniłam
Ja, żeby oszczędzić sobie w życiu podobnych problemów pozostawiłem tam jeszcze kilkaset lub nawet więcej km^2 wolnych od siebie, a które w przyszłości wykorzystam...także turystycznie ;]
pozdr
W takim kontekście dla mnie główną atrakcją Bieszczadów jest to, ze są i że się w nie wraca bo się je kocha, a nie, że się jeszcze czegoś nie widziało...
Takie "zaliczanie" atrakcji... Dziwne.
dzieki
Chciałem napisać o szukaniu inspiracji w czytaniu... Forum, nowych i starych przewodników, róznych opracowań, analizowaniu starych map z nieistniejącymi miejscowościami, słowników Stanisława Krycińskiego, róznych portali bieszczadzkich, chciałem, ale się powstrzymamProwokujesz po prostu:)
Przypomina mi to sytuację sprzed paru lat, wróciłem zmordowany i umorusany błockiem z gór, wchodzę do baru na piwo, siadłem sobie, i przysiadł się do mnie jakiś elegant, odpicowany z góry na dół, i wyskakuje z tekstem do mnie: "ja to w bieszczadzie już wszystko widziałem"....komedia..
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)