Pokaż wyniki od 1 do 10 z 17

Wątek: Co to za budka ? co to za most ?

Mieszany widok

Bieszczadnik Awatar Misieg
    Na forum od
    08.2006
    Rodem z
    Kraśnik/Rzeszów/Lesko

Domyślnie Odp: Co to za budka ? co to za most ?

Cytat Zamieszczone przez lucyna Zobacz posta
    Tak zlikwidować. Potem będziemy wędrować po kolana w błocie.
    Jakoś nie wszędzie są te podesty i nie chadzam po kolana w błocie, więc myślę,że i tutaj dałoby rade bez tego badziewu. Już kilka razy widziałem upadki turystów, w błocku aż takich piruetów się nie robi.

lucyna
    Guest

Domyślnie Odp: Co to za budka ? co to za most ?

Cytat Zamieszczone przez Misieg Zobacz posta
    Jakoś nie wszędzie są te podesty i nie chadzam po kolana w błocie, więc myślę,że i tutaj dałoby rade bez tego badziewu. Już kilka razy widziałem upadki turystów, w błocku aż takich piruetów się nie robi.
    Poprostu część ludzi ma mniejszą koordynację psycho-ruchową.
    Są w miejscach źródliskowych, zabagnionych. I całe szczęście. Nie uśmiecha mi się służbowo zap... po błocie powyżej kolan. To po pierwsze, a po drugie gdy nie ma zabezpieczń to cała okolica szlaku jest "zryćkana" przez turystów. Spójrz na goldstrasse. Pierwsze miejsce moczarowe za pomnikiem i szerokość szlaku zwiększa się kilkakrotnie. Następne po około 100 m i szlak ciągnie się od uprawy świerszczynowej po nieckę porosłą turzycą. Tam nie wejdą, bo jest jeszcze bardziej błotniście niż na szlaku.

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)

Uprawnienia umieszczania postów