Pokaż wyniki od 1 do 10 z 24

Wątek: Atrakcje w bieszczadach

Widok wątkowy

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Atrakcje w bieszczadach

Cytat Zamieszczone przez wczasowicz Zobacz posta
    Witam.
    Wybieram sie wraz ze znajomymi w bieszczady na sylwestra (grupa ok 50 osob) Mam pytanie odnosnie okolic Ustrzyków Soliny i Leska.

Gdzie w tej okolicy moża się dobrze zabawić? Głównie chodzi mi o dyskoteki puby i bary.

Gdzie najlepiej dobrze zjeść :> (Które knajpy mają dobrą renome i serwują dobre jedzenie )

Czy jest możliwość przejażdżki na skuterze, przejażdżki z zaprzęgiem, lub quadem?

Czy jest możliwość ze skorzystania ciepłych basenów i innych tego typu atrakcji (zwykle baseny, sauny, hydromasarze itp)

Z góry dziekuję za każdą cenną informację, na pewno weźmiemy ją pod uwagę :). Pozdrowienia z małopolski
    wszystko w bieszczadach sie znajdzie(zwlaszcza w rejonie soliny) i knajpki i quady i baseny i dyskoteki..tylko nie wiem czy w okresie sylwestrowym nie bedzie problemu z czymkolwiek z tej grupy od razu na 50 osob!
    ale jak taka ekipa wpalicie na miejscowa dyskoteke to miejscowi nie maja szans!!
    Ostatnio edytowane przez buba ; 10-12-2008 o 14:26
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)