Pokaż wyniki od 1 do 10 z 142

Wątek: Bieszczady już nie są dzikie?

Mieszany widok

diabel-1410
    Guest

Domyślnie Odp: Bieszczady już nie są dzikie?

no Buba daqles mi do myslenia. Jezdze tam od lat i moze nie jest juz tak dziko, moze mniej cichych miejsc ale dla mnie zawsze zostanie tam cos wartego zobaczenia.A to kamien ktory widzialem kiedys i uwagi nie zwrocilem,a to sarna lub jelen spod nog ucieknie i wiele innych smakow. A ze przy tym coraz wiecej agroturystyki pensjonatow,i tym podobnych -coz jest popyt jest podaz.Moim sposobem na dzikosc tych Gor jest lazenie zima po szlakach glownych i to wczesnie rano, zeby mniej ludzi spotkac,latem omijam glowne szlaki a za towarzystwo mam tylko cisze ew spotkanego czasami czlowieka

Kronikarz Roku 2011 Awatar buba
    Na forum od
    02.2006
    Rodem z
    Oława

Domyślnie Odp: Bieszczady już nie są dzikie?

Cytat Zamieszczone przez diabel-1410 Zobacz posta
    no Buba daqles mi do myslenia. Jezdze tam od lat i moze nie jest juz tak dziko, moze mniej cichych miejsc ale dla mnie zawsze zostanie tam cos wartego zobaczenia.A to kamien ktory widzialem kiedys i uwagi nie zwrocilem,a to sarna lub jelen spod nog ucieknie i wiele innych smakow. A ze przy tym coraz wiecej agroturystyki pensjonatow,i tym podobnych -coz jest popyt jest podaz.Moim sposobem na dzikosc tych Gor jest lazenie zima po szlakach glownych i to wczesnie rano, zeby mniej ludzi spotkac,latem omijam glowne szlaki a za towarzystwo mam tylko cisze ew spotkanego czasami czlowieka
    masz racje- zawsze zostaje wiele miejsc do zobaczenia- miejsc gdzie sie jeszcze nie bylo lub takich do ktorych sie wraca.. ale jak ma sie wybor i mozna pojechac w jakies inne miejsce, gdzie czeka cie mniej rozczarowan a wiecej chwil pelnych radosci, zachwytu i wolnosci- to wybor staje sie prosty.. nie mowie ze juz nigdy nie pojade w bieszczady- pojade, pewnie jeszcze nie raz.. mialam na mysli ze nie spedzam tam juz kazdej wolnej chwili, bo nie sa juz dla mnie rajem takim jak byly jeszcze 10 lat temu

twoje rozwiazanie jest na pewno skuteczne- ale coz zrobic jak ktos nie cierpi zimy i lubi dlugo spac (najlepiej w namiocie na poloninie )

poza tym jest swietny sposob na dzikosc gor...ale ciężej znalezc sposob na dzikosc dolin, wsi, drog, schronisk, baz..
    "ujrzałam kiedyś o świcie dwie drogi, wybrałam tą mniej uczęszczaną - cała reszta jest wynikiem tego, że ją wybrałam.. "

na wiecznych wagarach od życia...

Informacje o wątku

Użytkownicy przeglądający ten wątek

Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)