Hmm raczej to nie będzie dobra opcja. Mam ten drugi bród za Prełukami (ostatni na Rzepedź/Turzańsk) przed oczami. Jest tam polanka, ambona na której siedziałam sobie, ale ścieżki tam zaraz przy brodzie (na wschód od rzeki) raczej nie ma. Niedługo za tym brodem droga się oddala od rzeki i wznosi do góry tak, że po kilku minutach nie widać rzeki, bo jest gdzieś daleko w dole. Więc jeżeli chcielibyście jechać nie drogą ale ścieżką -to musielibyście już za samym brodem odbić z drogi bo potem już nie ma szans (bo rzeka jest w dalekim jarze a droga wysoko u góry). Ja nie szłam w ten sposób więc nie wiem jak tam wygląda odcinek. Ścieżka o którą pytasz służy ciągnikom do zwózki drewna, więc powinna być spora. Ale w którym miejscu się zaczyna i jak szeroka jest Osława w tym miejscu co ściezka przecina rzekę -nie wiem! Ja tylko od strony zakładu drzewnego w Rzepedzi gdy siedziałam za zakładem nad rzeką to widziałam że nią właśnie jeżdżą. Za zakładem rzeka jest znów szeroka. Nie wiem jaka jest szerokość w miejscu przecięcia ścieżki.

Odpowiedz z cytatem