A poniżej wzgórze naprzeciwko, z którego zrobiłem zdjęcie tamtemu
widok52.jpg
A poniżej wzgórze naprzeciwko, z którego zrobiłem zdjęcie tamtemu
widok52.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Jakiś Otryt chyba w tle widać, jeżeli się nie mylę to jest to dość konkretna podpowiedź.
Może to te polany nad Chmielem? Nie jestem pewien, ale chyba można strzelić?![]()
Czterech panów B.
Dwa widokowe wzgórza a w dolinie pomiędzy nimi była kiedyś wieś - jest kilka takich miejsc w Bieszczadach ale jednak niezbyt wiele, więc jak napisał bartolomeo jest
:)
Pewnie, że można :) Nie jest to Otryt i nie są to polany nad Chmielem.
To jeszcze dorzucę widok na oba wzgórza zrobiony z leśnego przeziora na zboczu trzeciego, porośniętego lasem:
widok53.jpg
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Czyżby Czerteż?....
Czy to były dawne dobra Balów?
To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy, nezachytiteľné sekundy – Karel Čapek
Czy to może Bereźnica?
To najkrajšie na svete nie sú veci, ale chvíle, okamihy, nezachytiteľné sekundy – Karel Čapek
Niestety nie trafiłeś :( . Ostatnia podpowiedź, na zasadzie skojarzenia:
widok54.jpg
Ciekawy jestem, czy kamień z mało czytelnym napisem nad potokiem, również został usunięty?
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki