Przed zrobieniem zdjęcia długo wpatrywałem się nie mogąc załapać co to jest (zaznaczone tutaj strzałką) ?
hm20P1200385.bis.jpg
.
a to jest klucz do rozwiązania ...
Przed zrobieniem zdjęcia długo wpatrywałem się nie mogąc załapać co to jest (zaznaczone tutaj strzałką) ?
hm20P1200385.bis.jpg
.
a to jest klucz do rozwiązania ...
Niestety przez ten gazociąg tereny wzdłuż zachodniej granicy Bieszczadów i Pogórze Bukowskie zostały strasznie rozorane. Oby jak najszybciej skończyli i się to wszytko zabliźniło!
Widok na Szeroką Horę i płytówkę biegnącą na Rożynkarnię :)
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
I to jest dobra odpowiedź, ale wolę używać nazwy Rzepedka zamiast Rożynkarni
... a z tym gazociągiem to można się nieźle wtopić, było tak .
Znajomi szli granicą w okolicy Łupkowa i nagle zobaczyli przed sobą dół głęboki na dwa metry i jeszcze szerszy
Jak tu pokonać taką przeszkodę ?
"Rozum mówi nie raz: nie idź, a coś ciągnie nieprzeparcie i tylko słaby nie ulega; każdy z nas ma chwile lekkomyślności, którym zawdzięcza najpiękniejsze przeżycia." W. Krygowski
Wróćmy do wczesno wiosennych widoczków , z klasycznym pytaniem gdzie je można zobaczyć ?
...
![]()
Toż to Twoja ulubiona Rożynkarnia![]()
Dech zapiera! Też ją mam stale "pod powiekami". Jest tu wyjątkowo!
Wyjątkowo również ze względu na brak błotka.
Czy ktoś może objaśnić, skąd ten brak błotka?
Czy ta droga jest posypana jakimś ekstra importowanym materiałem?
(To zapewne pytanie do geologowtajemniczonych.)
tak, tak ....
przyglądam się na to zdjęcie które zamieściłem i strasznie niewyraźne ono jest.
Nie jest to efekt zamierzony , ale raczej wynik błędnych nastawień ?
Dołączę kadr powiększony z zaznaczoną znaną bieszczadzką cerkwią i znaną bieszczadzką górką
...
drugi.widok.jpg
Aktualnie 1 użytkownik(ów) przegląda ten wątek. (0 zarejestrowany(ch) oraz 1 gości)
Zakładki